Gaveidéer til 40-årsfødselsdag

Skal du selv eller en af dine venner eller bekendte til at runde det store hjørne? Så er det blevet tid til at fejre 40 års fødselsdag. Det at fejre 40 års fødselsdag kan til tider udløse blandede følelser hos fødselaren. På den ene side glæder man sig selvfølgelig over at fejre den festlige dag med venner, familie og bekendte, men på den anden side spørger man måske også sig selv, hvor tiden blev af. Uanset hvilke følelser man bærer rundt på inden ens 40 års fødselsdag, så vil selve dagen altid være en festlig en af slagsen, hvor stemningen vil være god og humøret højt. Inden festen på ens 40 års fødselsdag kan finde sted, skal man overveje, hvilken fest man ønsker, og hvad de fysiske rammer omkring festen skal være. Når man har besluttet sig, og alt er forberedt, kan man roligt læne sig tilbage og nyde festiviteterne på ens 40 års fødselsdag.

Hvordan vil du fejre din 40 års fødselsdag?

Man bliver kun fyrre én gang i livet. Mange mennesker ønsker derfor at fejre dagen med et brag af en fest. Andre foretrækker derimod at fejre dagen i familiens kreds eller bare med ens kæreste eller ægtefælle. En 40 års fødselsdag behøver ikke at være en kæmpe fest med en masse mennesker, men den er en fantastisk anledning til det, hvis det er det, man har lyst til. Hvad end du beslutter dig for intime rammer med nogle få af dine kære, til en hyggelig fest med hele familien eller til en pompøs fest med venner, familie, bekendte og hele pivtøjet, så kan din 40 års fødselsdag blive en skøn dag. Det vigtige er, at du gør det, du føler for og sørger at invitere i god tid til din 40 års fødselsdag.

Hvad ønsker du dig til din 40 års fødselsdag?

Er du i gang med at arrangere en stor fest med masser af gæster til din 40 års fødselsdag? Så vil du med sikkerhed også kunne forvente at få overrakt masser af gaver. For at sikre dig, at gaverne på din 40 års fødselsdag også kan bruges til noget, kan det være en god ide at sende en ønskeliste ud. På denne måde undgår både du og gæsterne at stå med et stort gavebord fyldt med ting, som man måske i realiteten ikke helt kan bruge noget. Hvis du derimod synes ikke at mangle noget, vil vi her fra Interfloras side give dig et par tips til gode gaveønsker til din 40 års fødselsdag.

Den til fødselsdagen fra 349 kr.
Den kære med marcipanhjerter fra 369 kr.
Den kære fra 319 kr.
Den yndige fra 259 kr.

Ønske dig oplevelser til din 40 års fødselsdag

Hvis du føler, at du ikke mangler noget til hjemmet og har alt til din hobby, kan det i nogle tilfælde være svært at lave en lang ønskeliste til dine gæster. I disse tilfælde kan det være en god ide at ønske sig skønne oplevelser til sig selv og eventuelt partneren eller familien. Måske har I planlagt en ferie, hvortil gæsterne til din 40 års fødselsdag kan give jer udflugter, museums- og restaurantbesøg og andre spændende og sjove oplevelser, som de mener vil falde i din eller jeres smag. At ønske sig oplevelser til en 40 års fødselsdag er en sjov måde at prøve noget nyt på og giver gæsterne masser af rum til kreativitet ved deres gavevalg. Du vil blive overrasket over, hvor fantasifulde venner, familie og bekendte kan være.

Paragliding-flyvning

Ønsk dig penge til et større ønske

Hvis man holder en stor fest på sin 40 års fødselsdag, og man føler, at man ikke ønsker sig en masse små gaver, så er en 40 års fødselsdag en god mulighed for at få opfyldt et stort ønske, som man måske er gået rundt med i mange år, men aldrig har følt, at man har haft råd til at opfylde. En 40 års fødselsdag er en stor dag, der markerer tiden, der går. Hvis man har et brændende ønske, så er en 40 års fødselsdag et godt tidspunkt til at opfylde det. Måske har du altid ønsket at eje en båd eller en motorcykel eller drømt om en jordomrejse. Det er kedeligt at ønske sig penge til en 40 års fødselsdag, men ikke hvis pengene går til et brændende ønske, som man fortæller sine gæster om. Ønsk dig penge og opfyld dit hjertets ønske efter din 40 års fødselsdag.

Et par forbereder en jordomrejse

Ønsk dig indslag til din 40 års fødselsdag

Er I kreative i din familie eller omgangskreds? Det er altid skønt at ønske sig sjove, underholdende og kærlige indslag til sin 40 års fødselsdag. Men indslag skal planlægges og eventuelt indøves. I mange tilfælde skal flere gæster mødes op til flere gange, hvilket gør planlægningen af indslag til en 40 års fødselsdag tidskrævende. Husk derfor at være ude i god tid og tag eventuelt personligt kontakt, hvis du har nogle gæster, som du ved ligger inde med særlige talenter, som de vil kunne berige festen på din 40 års fødselsdag med.

Husk at invitere i god tid!

Det er vigtigt at invitere i god tid, hvis du gerne vil være sikker på, at venner, bekendte og familie kan komme til din 40 års fødselsdag. Du har kun 40 års fødselsdag én gang i livet, og du håber med sikkerhed, at alle vigtige mennesker i dit liv vil fejre dagen sammen med dig. Overvej eventuelt at sende din ønskeliste ud samtidig med din invitation, og husk at sætte en deadline for tilmeldinger. Så burde du være på den sikre side.

invitationsbrev

Husk blomsterne til din 40 års fødselsdag

Skal du holde 40 års fødselsdag, og vil du gerne skabe flotte og indbydende rammer omkring festen? Så er det med at huske blomsterne. Især til en festlig anledning som en 40 års fødselsdag skal alt være ekstra hyggeligt, ekstra festligt og ekstra lækkert. Det gælder også for festens fysiske rammer, og her må blomsterne ikke mangle. Man har kun 40 års fødselsdag én gang i livet. Flotte blomster til din 40 års fødselsdag er med til at signalisere for både dig selv og dine gæster, at dette er en af de helt specielle dage. Når du skal fejre 40 års fødselsdag, og du ønsker at gøre festens fysiske rammer til noget særligt, er det derfor en god ide at huske blomsterne.

Den til fødselsdagen fra 349 kr.
Den kære med marcipanhjerter fra 369 kr.
Den kære fra 319 kr.
Den yndige fra 259 kr.
buket af roser

Vi vil gerne hjælpe dig

Med Interflora er det hurtigt og let at sørge for flotte blomster din 40 års fødselsdag. Du ringer og bestiller, og vi tager imod din bestilling og leverer blomsterne på din 40 års fødselsdag eller dagen før – som det bedst passer dig. Vi er eksperter på området og vejleder dig gerne i valget af blomsterne til din 40 års fødselsdag. Hos Interflora elsker vi at sprede glæde og skabe særlige momenter fyldt med kærlighed, glæde og fryd. Du er velkommen til at tage kontakt til vores florister og tage en snak om blomsterne til din 40 års fødselsdag. Så finder vi i fælleskab den bedste løsning. Vi kan kontaktes på telefonnummeret 77 77 77 77 eller via kontaktformularen her.

Husk også de andre vigtige fødselsdage, hvor du bør sige tillykke – skal du snart til en 18 års fødselsdag30 års fødselsdag50 års fødselsdag eller 60 års fødselsdag – se vores udvalg af fødselsdagsgaver.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top