Gaveidéer til 50-årsfødselsdag

At blive 50 år er noget helt specielt, og absolut en af de største fødselsdage i løbet af livet. Det at være nået halvvejs til de 100 skal derfor fejres med maner. En 50-års fødselsdag er en god anledning til at samle venner og familie til en brag af en fest, med god mad på bordet, taler og så skal den runde fødselar selvfølgelig have en masse gode 50 års fødselsdagsgaver! 

Skal du til 50-års fødselsdag og leder du efter gaveideer? På siden her kan du hente inspiration til hvad du kan give som 50 års fødselsdagsgave. Er det dig der er fødselaren, kan du også finde inspiration til ideer til festen og gaveønsker.

Man fylder kun 50 én gang

Livet i 50’erne siges at være noget af det bedste og en 50-års fødselsdag er en særlig milepæl, der fortjener at fejres i stor stil. “Halvvejs til hundrede” er som regel den primære årsag til, at mange fødselarer fejrer deres 50-års fødselsdag med en stor fest, god mad og masser af gæster. 
Normalt inviteres familie og venner til en 50-års fødselsdag, men også bekendte, kollegaer og naboer er ofte med til at fejre den runde fødselsdag. 

Venner og familie står som regel for de mest personlige gaver og indslag, hvor de øvrige gæster ofte får nye sider af fødselaren at se. Men også kollegaerne kan finde på at underholde med sjove indslag og citater.

Det er derfor som regel muligt at få sig et godt grin og lære noget nyt om fødselaren på en 50-års fødselsdag, lige meget hvem man er.

50-års fødselsdagsgave – Hvad skal man give?

Når først 50-års-alderen er nået, har de fleste mennesker som regel nået at etablere sig selv. I mange tilfælde føler man som gæst til en 50-års fødselsdag endda, at fødselaren har alt. De fleste i den alder er derfor også dårlige til at give en ønskeliste, da de ikke føler de mangler noget. 
Det at finde en personlig og skøn gave til fødselaren kan derfor til tider virke som en udfordrende opgave. Hvad giver man manden eller kvinden, der har alt? 

Er du i tvivl om hvad du skal give som 50-års fødselsdagsgave, kan du finde inspiration til fødselsdagsgaver her. Vi har samlet tre forslag til en fin gave til en 50-års-fødselsdag, som med sikkerhed vil vække glæde hos fødselaren.

1. Giv blomster og vin

Du er inviteret til 50-års fødselsdag og ønsker at finde en fin gave. Desværre forholder det sig sådan, at manden eller kvinden, der har inviteret, virker til at have alt og ønsker blot at du kommer og fejrer dem. Han eller hun har heller ikke sendt nogle ønskeliste ud. Heldigvis går man aldrig galt i byen med blomster og en god flaske vin eller to.

Den venlige fra 299 kr.
Den til fødselsdagen fra 359 kr.
Den farverige med Vinterra, Sauvignon Blanc, Waipara Valley fra 577 kr.
Den kære med marcipanhjerter fra 388 kr.

En flot buket blomster og en god flaske vin er den perfekte gave, når du skal lykkeønske fødselaren med de 50 år. Vin og blomster passer både til hende og ham, og vil med sikkerhed bringe glæde hos fødselaren. En kombineret gave der både gavner øget såvel som ganen. Kender du fødselarens foretrukne vin eller yndlingsblomst, kan du med fordel inkludere dem i din gave.

en kvinde med en smuk, farverig buket i hånden

2. Giv en oplevelse væk

Hvad giver man manden eller kvinden, der har alt? Oplevelser og skønne, hyggelige og spændende stunder kan ikke købes for penge, men det kan et gavekort til dem. Hvis du for eksempel er kollega til fødselaren og gerne vil give en anderledes gave, kan du overveje at give en koncertoplevelse, et gourmet-ophold, en golfferie eller lignende.

Selvom man har alt, kan man altid bruge mere af den slags. Jo bedre man kender fødselaren, jo mere kan man skræddersy oplevelsen efter hans eller hendes smag og interesser. Giv en gave, der med sikkerhed vil sprede glæde til en 50-års fødselsdag – giv en oplevelse!

3. Giv en gavekurv

Er du ven eller kollega til fødselaren, og går I på kontoret eller i vennekredsen måske sammen om at give en fin gave til hans eller hendes 50-års fødselsdag?  

Hvad så med at give en pragtfuld gavekurv, eventuelt sammen med en flot buket blomster? En gavekurv er en oplagt gave til en 50-års fødselsdag, da du kan kombinere forskellige lækkerier med gourmet-øl og lækker vin eller spiritus i form af cognac, whiskey, rom og gin. En gavekurv fra Interflora findes i mange forskellige varianter og størrelser, så du kan med sikkerhed finde en gavekurv, som falder i fødselarens smag. Du eller I kan med andre ord skræddersy en gavekurv efter fødselarens smag. Alle vores gavekurve leveres i fin indpakning og kan tilpasses fødselarens smag og ønsker. 

En flot gavekurv gør sig godt på et gavebord til en 50-års fødselsdag og spreder altid glæde hos modtageren. Den egner sig perfekt som 50-års fødselsdagsgave til manden eller kvinden, der har alt, men som også sætter pris på livets simple nydelser og lækre delikatesser.

Finder du ikke den gavekurv, der lige falder i fødselarens smag, så kan du naturligvis også sammensætte din egen gavekurv her

Den venlige fra 299 kr.
Den til fødselsdagen fra 359 kr.
Den farverige med Vinterra, Sauvignon Blanc, Waipara Valley fra 577 kr.
Den kære med marcipanhjerter fra 388 kr.

Send en fødselsdagshilsen 

Er du forhindret i at deltage til en 50-års fødselsdag, kan du med fordel sende en gave med et fødselsdagskort til fødselaren. Et fødselsdagskort en er fin måde at personliggøre din gave og vise fødselaren, at du tænker på dem. En sød fødselsdagshilsen til en 50-års fødselsdag vil med sikkerhed vække glæde hos fødselaren. 

en kvinde sender en besked på sin smartphone

Husk blomsterne til fødselsdagen

Til en festlig anledning som en 50-års fødselsdag må der selvfølgelig ikke mangle blomster. Oftest vil man som fødselar blive overrasket med blomster af gæsterne. De flotte blomsterbuketter kan bruges som borddekoration, for at gøre lokaliteterne ekstra hyggelige og festlige til anledningen. 

Hvis det er dig, der planlægger at fejre de 50, er det også dig, der står for borddekorationen. På nettet er det hurtigt og nemt at finde gode sider med inspiration til sjove, underholdende og hyggelige borddekorationer, men til et flot og indbydende bord hører der altså også blomster. Blomsterne er nemlig med til at gøre de fysiske rammer helt særlige.

Vi vil gerne hjælpe dig med 50-års fødselsdagsgaven 

Hos Interflora elsker vi at skabe glæde hos venner og familie samt kollegaer, bekendte og naboer i hele landet. Så hvis du er inviteret til en 50-års fødselsdag og er i tvivl om, hvad du skal give som gave, vil vi gerne give en hånd med.

Husk også de andre vigtige fødselsdage, hvor du bør sige tillykke – skal du snart til en 18 års fødselsdag30 års fødselsdag40 års fødselsdag eller 60 års fødselsdag – se vores udvalg af fødselsdagsgaver.

Hvis ikke du har fundet den rigtige gave blandt vores forslag eller i vores sortiment, eller hvis du har et særligt ønske, vil vi gerne hjælpe dig personligt. Vi kan kontaktes på telefonnummeret 77 77 77 77.

Den venlige fra 299 kr.
Den til fødselsdagen fra 359 kr.
Den farverige med Vinterra, Sauvignon Blanc, Waipara Valley fra 577 kr.
Den kære med marcipanhjerter fra 388 kr.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top