Hvilken plante skal du forære din mor på Mors Dag? 

Er du i tvivl om, hvilken plante du skal give din mor på Mors Dag? Interflora giver dig de bedste gaveideer, så du kan sikre at din mor den 2. søndag i maj modtager al din kærlighed og taknemmelighed gennem en blomstrende plante. Udbringning indenfor 24 timer.

Hortensia (ekskl. potte) fra 249 kr.
Blomstrende plante (Floristens kreative valg) inkl. potte fra 229 kr.
Anthurium inkl. potte fra 229 kr.
Orkidé inkl. potte fra 339 kr.

Din mor elsker planter. Hendes hjem er altid fyldt med hvide orkideer, lyserøde hortensia, farverige liljer og mange andre planter, som hun passer flittigt for at holde dem smukke og blomstrende. Derfor er en plante den perfekte gave til at udtrykke din taknemmelighed over for din mor på Mors Dag og sige hende tak for alle de gode minder, som vil ledsage dig gennem hele livet. For at hjælpe dig med at vælge den rigtige plante til Mors Dag giver Interflora dig her nogle oplagte ideer, hvis du vil erklære din kærlighed til en af de vigtigste kvinder i dit liv. 

multifarvet buket close-up

Planter, du kan forære din mor – find den rigtige!

At forære en plante er tæt forbundet med båndet til moderen, idet det indebærer at overlade en levende ting og dens pleje til en, du stoler på. Desuden bringer en naturlig potteplante, hvad enten den skal stå indenfor eller udenfor, masser af glæde til modtageren og er mere holdbar end en buket roser eller nelliker. Hvis du leder efter planter at forære din mor, er her nogle ideer til Mors Dag. Det eneste du skal gøre, er at vælge planten eller den sammenplantning, der passer bedst til hende. 

Orkideer: skønhed og styrke

Orkideer er ideelle til en mor, der nyder at passe planter. Hvis den får lys, vand og milde temperaturer, vil orkideen glæde hende med en af de smukkeste og sarteste blomster, der findes. Lyserøde orkideer symboliserer ren og uforanderlig kærlighed, hvilket gør dem perfekte til gaver på Mors Dag. 

hvide orkidéer close-up
Kvinde holder Anthurium plante frem i hænderne

Anthurier: venlighed og lykke

Anthurier – eller flamingoblomster – med deres hjerteformede røde blomster, er stemningsfulde eksotiske planter, der lyser op i ethvert hjem. Deres blomster kan vare op til 6 uger og har evnen til naturligt at rense luften. Hvilken plante er en bedre gave på Mors Dag! 

Liljer: renhed og moderkærlighed

Liljer kommer i en bred vifte af farver og former, hvilket betyder, at du er sikker på at kunne finde en, der egner sig som gave.  

Liljer er tæt forbundet med moderskab og en mors kærlighed, især de hvide. Med fredsliljer eller calla liljer kan du takke din mor for hendes ubegrænsede kærlighed – den bedste gave i dit liv. 

pink liljer
Hortensia (ekskl. potte) fra 249 kr.
Blomstrende plante (Floristens kreative valg) inkl. potte fra 229 kr.
Anthurium inkl. potte fra 229 kr.
Orkidé inkl. potte fra 339 kr.
Grønne hortensia

Hortensia: barndomsminder

Du forbinder måske hortensiaplanten med unikke minder fra din barndom. Dens blomster var måske at finde omkring huset eller haven, hvor den indvarslede foråret og senere sommerferien.

Dipladenia: en omsorgsfuld fighter

Hvis du lader den vokse, vil dipladenia – eller bægerranke – give dig smukke blomster i haven eller en blomstrende og glad plante indendørs. Giv din mor denne smukke vinranke og se hvordan den trives under hendes kærlige pleje, ligesom du gjorde, da du var barn. 

Dipladenia i potte på bord med lyserøde blomster
Flittig-Hans med dråber på bladende

Flittig-Hans: fuld af glæde

Impatiens New Guinea kendes på dansk under det knap så eksotiske navn Flittig Hans. Stillehavsplanten har nemlig tilpasset sig det danske klima og blomstrer flittigt året rundt indenfor og hele sommeren i haven.

Hvorfor ikke ledsage den med en kærlig og oprigtig dedikation: “Skønhed til den person, der altid har passet på min lykke, tak mor!”.

Rosenbuske: blomsternes dronning til en dronning!

Hvid, rød eller broget – det er lige meget hvilken farve rosen har: roserne født af denne plante vil ære den kvinde, der altid vil have en særlig plads i dit liv og dit hjerte. Rosa er en rosenplante, der trives med opmærksomhed og er parat til at forkæle din mor, ligesom du gør.  

Rosenbusk holdes frem i hænderne

Glæd din mor med blomsterdekorationer og planter

Blomsterdekorationer og planter fejrer, at det ikke kun er forår men også den 2. søndag i maj. Giv en potteplante eller en sammenplantning til din mor med Interflora – vi leverer dem til hoveddøren eller hvor du ønsker det på under 24 timer! Interfloras netværk af blomsterhandlere sikrer, at dine buketter og planter altid når deres destination friske, direkte fra nærmeste blomsterhandler, og med den kvalitet og sans for detaljer, der kendetegner os. 

Hortensia (ekskl. potte) fra 249 kr.
Blomstrende plante (Floristens kreative valg) inkl. potte fra 229 kr.
Anthurium inkl. potte fra 229 kr.
Orkidé inkl. potte fra 339 kr.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top