De bedste blomster til Mors Dag med moderlig symbolik

Hver dag er en god dag til at fortælle din mor, hvor meget du elsker hende, men der er specielt en dag om året, du ikke bør glemme – Mors Dag!

Det er en dag, der dedikeret til den mest unikke person i verden, der altid har passet på dig og formet din lykkelige opvækst. Hos Interflora ved vi, at din mor fortjener en særlig gave. Derfor har vi fantastiske gaveideer, der kan udtrykke din taknemmelighed for hendes evige kærlighed og urokkelige støtte. Blomster til mødre – ideelle gaver til din egen mor, men også til moderen til dine børn. Det er de kvinder i dit liv, der synes at besidde superkræfter, som gør livet lykkeligere for dem, der er omkring dem. Hvis du gerne vil vide, hvilken blomst der mest af alt symboliserer moderskab, eller hvilken blomst der er det ultimative symbol på moderskab, så læs videre!

Den kære fra 319 kr.
Den yndige fra 329 kr.
Den farverige fra 359 kr.
Den til fødselsdagen fra 369 kr.

Hvilke blomster symboliserer moderskab? Blomster er den ideelle gave til Mors Dag, men ved du, hvilke blomster der er symbol på moderskab? Giv liljer, roser, orkideer eller nelliker med Interflora og fortæl din mor, hvor taknemmelig du er for dine smukkeste barndomsminder. 

datter giver glad mor flot lyserød buket

Hvilken blomst skal du give til Mors Dag?

Valget af den buket, du vil give til din mor eller partner, er meget personligt. Det afhænger af deres smag og jeres fælles oplevelser, erfaringer og relation. Der er dog visse blomster, der repræsenterer moderskab og repræsenterer uendelig kærlighed, taknemmelighed og beundring til mødre. Her er de blomster, der egner sig til at ønske alle mødre en dejlig dag – og alle de dage, der er, var og vil komme: 

lyserøde liljer detaljer

Liljer: femininitet og moderskab

Liljen er moderens blomst par excellence, især den hvide (symboliserer renhed) eller lyserøde (symboliserer venlighed). Det er ikke ualmindeligt at finde dem i brudebuketter og i blomsterdekorationer til mødre. 

Derudover kan du kombinere deres farver i smukke flerfarvede buketter, da hver enkelt farve har sin egen betydning og symboliserer en egenskab.  

hvide roser detaljer

Roser: et sikkert bud

Blomsternes dronning er et sikkert bud. Din mor vil sætte pris på dens blide duft og unikke skønhed. Roser har deres eget sprog og udtrykker oprigtige følelser. Du kan finde roser i hvid, gul, orange og lyserød! 

Skræddersy en buket af roser efter din mors smag og kombinér farverne klogt så de går lige til hjertet. 

multi nelliker detaljeskud

Nelliker: glæde og karakter

Nelliker egner sig som gave til en munter og godmodig mor, der altid er klar til at give gode råd. 

Tak din mor for hendes vitalitet og alle de mindeværdige og hjertelige grin, I har delt og vil fortsætte med at dele, og forær hende en buket smukke nelliker. 

lilla marguritter

Margueritter: diskrete og forårsagtige

Glade og diskrete margueritter er forårets første blomster og dem, du sikkert har tegnet til din mor, da du var lille. Du behøver ikke at plukke deres kronblade for at vide, om din mor elsker dig. Hun vil helt sikkert modtage en buket med et stort og kærligt smil.  

En blomst til mødre, der udstråler både seriøsitet og livsglæde. 

Pæoner: beskyttelse og delikatesse

Deres kronblade omslutter blomsten som den moderlige beskyttelse. Når de åbner sig, afslører de al deres skønhed og den fred, de udstråler. 

En buket hvide eller lyserøde pæoner er ideelle, hvis du vil takke din mor for altid at have været der for dig. En smuk blomst til Mors Dag, der signalerer tryghed og varme. 

Hortensia i sollys

Hortensia: barndomsminder

Hortensia er også en perfekt plante til Mors Dag. Hortensia fremkalder unikke minder om øjeblikke fra din barndom med din mor. 

Desuden vil dens righoldige blomstring skabe hygge, lige meget hvor den placeres i hjemmet eller haven. Det er en blomst, der symboliserer moderskabet, og hvis betydning din mor vil sætte pris på. 

smuk lyserød orkide

Orkideer: elegante og blide

Orkidéens blomst symboliserer moderskab, vedvarende kærlighed, ro og stabilitet.  

Minder det dig om nogen? Giv hende en blid hvid eller en farverig lyserød. Din mor vil vide, hvordan man tager sig af en orkidé, ligesom hun har passet dig siden du var baby. 

Dipladenia pink

Dipladenias: til en mor, der er en fighter

Dipladenia – eller bægerranke – er en klatreplante, der kan vokse og pynte både indenfor eller udenfor. 

Det er en blomst til en handlekraftig mor, en fighter, der altid har kæmpet for at få det bedste frem i dig. Vis hende al din beundring! 

Hvilke blomster du skal vælge til Mors Dag

Nu hvor du ved, hvilke blomster og planter der symboliserer moderskab, skal du bare vælge den, din mor vil blive gladest for på Mors Dag. Hvis du ikke kender din mors yndlingsblomst, men du ved, hvad hendes yndlingsfarver er, så beslut dig for blomsten baseret på farve. Hvis du vælger gul, kan du give hende en buket solsikker eller tulipaner. Hvis hun kan lide lyserød, er pæoner, dahlia eller roser perfekte. Hvid er altid et sikkert valg: liljer og hvide roser samt jasmin eller krysantemum er de ideelle blomster til mødre fulde af sødme og blødhed.  

Den kære fra 319 kr.
Den yndige fra 329 kr.
Den farverige fra 359 kr.
Den til fødselsdagen fra 369 kr.

Hvis din mor elsker planter, kan du også vælge at give hende en plante eller en plantekurv med blomster på Mors Dag.

Blomster og planter til alle mødre, uanset hvor de er 

Gør den 12. søndag i maj til en unik hyldest til den person, der har hjulpet dig i din opvækst og sikret din tryghed og dit velbefindende, og som har omgivet dig sin ubetingede kærlighed. Men det er også til kvinden, der deler sit liv med dig, og med hvem du har skabt den familie, du altid har drømt om. Sammen med dine børn kan I overraske mor med en buket blomster og skabe et uforglemmeligt øjeblik for familien!  

Hvis du vil sende blomsterbuketter eller planter til en adresse i Danmark eller i udlandet, har Interflora det bedste netværk af lokale blomsterhandlere, der kan skabe unikke og eksklusive buketter samme dag og levere dem, hvor du ønsker det på mindre end 24 timer. Selvom du er langt væk, vil du altid være tæt på hendes hjerte takket være vores blomsterbuketter! 

Og for dem, for hvem dette er en vanskelig dag, kan en gave med vores blomster være en særlig gestus og udtrykke støtte når de har mest brug for det.  

Oplev vores smukke blomster til Mors Dag – den bedste hyldest til alle mødre!

Den kære fra 319 kr.
Den yndige fra 329 kr.
Den farverige fra 359 kr.
Den til fødselsdagen fra 369 kr.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top