Forslag, ideer og tips til fejring af Mors Dag

Flot buket i lyserøde nuancer tæt på

I år skal det være! Gør 2024 til året, hvor du for alvor overrasker din mor på Mors Dag. Vi ved, at mødre bliver glade for enhver form for opmærksomhed fra deres børn, men her hos Interflora vil vi gerne give dig ideer og forslag til betænksomme gestus ud over det sædvanlige. I år ønsker vi, at søndag den 12. maj bliver en uforglemmelig dag for din mor. For at opnå det har vi en række forslag til en særlig dag med familien, 10 tips til at gøre dagen mindeværdig samt nogle gaveideer, som hun vil blive enormt glad for. Fejr Mors Dag med Interflora – forkæl din mor med blomster, og fortæl hende hvor vigtig hun er for dig, og hvor meget du elsker hende. Det eneste, du skal gøre, er at vælge en original plan og selvfølgelig finde de helt rigtige blomster til at glæde hende. Læs videre for at finde inspiration i vores 10 tips til at gøre denne Mors Dag til en uforglemmelig oplevelse for den vigtigste person i dit liv, DIN MOR. 

Den kære fra 319 kr.
Den yndige fra 329 kr.
Den farverige fra 359 kr.
Den til fødselsdagen fra 369 kr.

Planer for en Mors Dag med udflugter og overraskelser 

Heldigvis falder Mors Dag på en søndag, og det giver os flere muligheder for fritidsaktiviteter og ekstra meget tid at give til vores mødre. 

Afslappende familieweekend på landet 

Hvis du har mulighed for at planlægge det på forhånd, kan du forlænge fejringen og tilbringe hele weekenden i et hus på landet i fredelige omgivelser, der inviterer til afslapning og ro. Hun vil utvivlsomt sætte pris på øjeblikke af stilhed omgivet af naturen: vandreture, picnics om eftermiddagen og gåture i skoven vil være en perfekt plan for Mors Dag, hvor hun desuden er omgivet af sin største skat, familien. 

Spadsereture med mor ved havet 

En anden oplagt mulighed er at tage til en strand. En spadseretur ved havet vil genoplade din mors batterier og få hende til at føle sig heldig at have dig ved sin side. Milde temperaturer i maj og forårsstemning vil medvirke til at gøre jeres familieferie idyllisk og mindeværdig. 

Når I vender tilbage fra en afslappende gåtur, er det det perfekte øjeblik at overraske hende med dine gaver. Når du planlægger et Mors Dags-ophold, kan du også overraske hende med en kulturel aktivitet, som hun ville sætte pris på: Det kan være en musical, hun gerne vil se, en udstilling med hendes yndlingskunstner eller en film, hun har talt meget om. 

mor og datter sidder sammen med blomsterkrans på hovedet

En original idé til at gøre din mor glad og udtrykke din taknemmelighed 

Noget, som mødre ofte nyder, er at se tilbage og mindes livet gennem familiebilleder. Du kan samle billeder sammen af dine første skridt eller af hende, da hun var gravid, fra en særlig ferie, en sjov kostumefest eller vigtige fødselsdagsfester samt andre kendte og værdsatte øjeblikke. Du vil helt sikkert støde på nogle magiske familiefotos, der vil glæde din mor, når hun ser dem og husker de gode tider, hvor I var sammen. 

Du kan skabe en collage med håndskrevne kommentarer, eller hvis du foretrækker det, udvælge fotos og oprette et digitalt album, gerne i smart design. Og der er ikke noget bedre tidspunkt at give hende den personlige gave på end efter at have nydt et fantastisk måltid på Mors Dag. Vælg en restaurant, som I alle elsker, eller som fremkalder gode minder. Tænk over, hvad din mor kan lide, og du er helt sikkert på rette spor. 

Når I stadig sidder ved bordet efter søndagsfrokosten, er det det ideelle øjeblik til at forkæle jeres mor med en særlig gennemgang af hendes liv som mor i form af fotos fulde af kærlighed og taknemmelighed. Det vil uden tvivl være en gave, hun vil værdsætte og huske igen og igen med både nostalgi og kærlighed. 

Og for at gøre øjeblikket helt perfekt, er der ikke noget bedre end at supplere det med en smuk buket på Mors Dag. En særlig blomsterhyldest til din mor på hendes særlige dag er den fineste måde at takke hende for hendes engagement og ubetingede støtte.

Den kære fra 319 kr.
Den yndige fra 329 kr.
Den farverige fra 359 kr.
Den til fødselsdagen fra 369 kr.

10 tips til en uforglemmelig Mors Dag 

mor og datter med pink buket store pæoner i hånden

Ud over disse originale planer og gaveideer til fejring af Mors Dag er her 10 tips til at sikre, at dagen altid vil stå skarpt i hendes hukommelse, og at hun vil huske den med et lykkeligt smil: 

  • Den 12. maj skal du give hende al din tid. Der er intet vigtigere end hende. Alt andet kan vente. 
  • Skriv et brev til hende for at fortælle hende, hvor meget du elsker hende. Afstanden vil føles kortere den dag. 
  • Vi ved, at ingen laver mad som din mor, men den dag skal hun være den særlige gæst. 
  • Giv din mor al din kærlighed og send hende en buket roser. En gestus, hun sent vil glemme. 
  • Hvis du er nødt til at være væk den dag, skal du ringe til hende og have en lang og afslappet samtale, bede hende om at dele historier fra da du var lille. Du elsker at høre disse anekdoter, og at genopleve dem gør hende glad. 
  • Tænk på hende og hendes velbefindende. Forkæl hende med noget, du ved, vil gøre hende glad. 
  • Inddrag de yngste medlemmer af husstanden i overraskelserne på denne særlige dag. Mor elsker de gaver, der er lavet med deres små hænder. 
  • Forær hende hendes yndlingsplante sammen med en oprigtig og kærlig hilsen. 
  • Gør alt for at sikre, at din mor den 12. maj kan være sammen med alle sine børn. Det bedste for en mor er at have sine børn tæt på. Der er ingen tvivl om, at det vil fylde hendes hjerte med glæde. 
  • Omfavn hende og giv ikke slip. Du er i hendes hjerte, og et langt kram vil bringe dig endnu tættere på. 
Den kære fra 319 kr.
Den yndige fra 329 kr.
Den farverige fra 359 kr.
Den til fødselsdagen fra 369 kr.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top