11 ideer til lykønskninger til venners bryllup

Så er det dine venners tur til at blive gift. Det er en speciel begivenhed, som alle vil huske – først og fremmest parret selv. Så gør indtryk ved at skrive en særlig lykønskning i de nygiftes gæstebog. Det vil røre deres hjerter og gøre dem glade.

Den søde omtanke med Zinfandel fra 471 kr.
Den yndige fra 279 kr.
Den helt rigtige med Nicolas Feuillatte, Sélection Brut, Champagne fra 648 kr.
Den yndige fra 279 kr.

Eksempler på lykønskninger til dine venners bryllup 

Hvis de nygifte er blandt dine nære venner, skal du ikke kaste dig ud i en tekst, der er for klassisk eller formel – det ville være synd og skam. Udnyt i stedet det faktum, at du kender dem godt, til at være kærlig og personlig. Det giver dig også frihed til at sige tillykke på en humoristisk måde eller inkludere private anekdoter. Så fornøj dig med at gøre din lykønskning til vennerne ekstra personlig og mindeværdig.

Selvfølgelig vil dine lykønskninger gøre endnu større indtryk, hvis de ledsages af en smuk buket blomster eller en gave til de nygifte.

brudepar holder hånd i naturen om natten med lys

En lykønskning til et bryllup, hvor begge parter er venner

“Der er ikke noget smukkere bryllup end dit eget, dine børns og dine venners. Det bekræftes på smukkeste vis i dag. Lad os skåle på jeres kærlighed og vores venskab. Må begge dele vare evigt! Tillykke med jeres smukke ægteskab.”

“Jeres bryllup tilføjer endnu et specielt minde til alle dem, vi allerede har  sammen. Dette er dog et af de mest bevægende og vidunderlige, og noget siger mig, at der er mange flere på vej. Tillykke med jeres smukke ægteskab. Jeg ønsker jer et smukt og enestående liv som et par.”

“Tillykke til det mest inspirerende par, jeg kender. Jeres kærlighed og glæde ved at være sammen bringer så meget lykke til alle omkring jer. Jeg ønsker jer alt det bedste i livet som ægtepar.” 
Den søde omtanke med Zinfandel fra 471 kr.
Den yndige fra 279 kr.
Den helt rigtige med Nicolas Feuillatte, Sélection Brut, Champagne fra 648 kr.
Den yndige fra 279 kr.

Din bedste vens bryllup: en særlig lykønskning

“Hvilken enorm glæde det er for mig, at min bedste ven har fundet sin soulmate og knyttet bånd for livet. Alle mine bedste ønsker, når du begiver dig ud på dette nye eventyr.”

“Jeg ved, jeg er ikke objektiv, men jeg kan sige, at du er den mest strålende brud, der nogensinde er set på jord, og at din partner supplerer dig perfekt. Fortsæt med at stråle sammen resten af livet, for I lyser i vores hjerter.«

Lykønskninger til en god vens bryllup

“I dag føjer vi officielt din partner til vores kreds af nære venner, og vi kunne ikke være lykkeligere. Vi ønsker jer et parliv fyldt med kærlighed, glæde og samhørighed.”

“Tillykke med at du har fundet én at dele livet med, der er lige så fremragende som dig selv. Og det til trods for at barren var sat højt! Så pas godt på ham/hende. Længe leve de nygifte!” 

Lykønskninger fra venner, der er vidner

”Dybden af jeres beslutning ses i jeres øjne, og der udspringer åbenlys kærlighed fra jeres hjerter, og jeres glæde lyser klart. At I skulle sige JA til hinanden, var skrevet i stjernerne. Og i dag er jeg dybt rørt over at være så privilegeret at være vidne til det. Tak, fordi I har betroet mig en så speciel rolle. Jeg ønsker jer al lykke i verden.” 

“Hvilken ære det er at være vidne til jeres bryllup og jeres lykke. Må den vare evigt. Jeg ønsker jer al kærlighed i verden og et vidunderligt liv sammen.”

Takkekort efter nære venners bryllup 

“Jeg er meget beæret over at have været en del af jeres skønne bryllup. Og jeg må sige, at det var præcis sådan et bryllup, I to fortjener. Alt det bedste til jer begge i dette smukke eventyr.”

“Tak for en fantastisk dag. Vielsen var smuk, festen var fantastisk, og I to er simpelthen ekstraordinære. Godt gået og tillykke med det dejlige bryllup, der kun lover smukke ting for fremtiden.”
Den søde omtanke med Zinfandel fra 471 kr.
Den yndige fra 279 kr.
Den helt rigtige med Nicolas Feuillatte, Sélection Brut, Champagne fra 648 kr.
Den yndige fra 279 kr.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top