Smukt og blomstrende påskebord

Der er intet som et smukt dekoreret påskebord til at sprede glæde blandt dig og dine gæster. Forårets kommen er lig dejlige, friske farver i naturen – naturelementer som også kan berige din påskeudsmykning. Bring forårets farver og nyudsprungne blomster indenfor ved at dekorere et blomstrende påskebord.  

Påskebord med lilla, pink og orange buketter, chokoladepåskeharer og kreativ dug

Påskebord med forårets farver og blomster

Du kan dække påskebordet med håndmalede æg, små hjemmelavede vaser og nyplukkede forårsblomster, kun kreativiteten sætter grænser. Vi vil her give inspiration til, hvordan du kan skabe smukke og farverige påskedekorationer til borddækningen.

Du kan placere en funklende påskebuket som midtpunkt og dække bordet ud fra blomstersammensætningen med farver matchende buketten. Det kan både være en stor sprudlende forårsbukket eller en mere simpel buket, du selv plukker og binder sammen af de mange nyudsprungne blomster i naturen. 

Påskeliljer er en nødvendighed på påskebordet. Du kan pynte hver serviet med en enkel påskelilje ved at binde lidt snor omkring. Det vil give alle gæsterne en skøn og duftende, lille overraskelse.  

Tulipaner er anden uundgåelig påskeblomst. De farverige blomster er symbol på forår og fornyelse. Tulipaner findes i alverdens farver, så du kan altid tilpasse dem den stil, du vælger til dit påskebord. 

Engliljer, Vibernum, Anemoner, Syrener, Nelliker, Eukalyptus og Asparges er alle blomstersorter, som er i sæson i påsken, og som du kan bringe ind i borddækningen. Forårsblomsterne er med deres mange farver fantastiske at nyde, mens I sidder omkring bordet til påskefrokosten. 

Påskebuket og påskeæg i gule og grønne nuancer

Påskeæg i borddækningen 

Pink og orange påskebuket og chokolade påskeharer og påskeæg

At puste og male æg er en klassisk påskeaktivitet, vi i Danmark holder meget af. Men det er ikke kun en sjov aktivitet at samles om, æggene kan også sætte et personligt præg på dit påskebord. Mal præcis det påskeæg du ønsker i alle dine yndlingsfarver, eller mal ægget ud fra blomsterne og farvetemaet på din påskedekoration. Uanset om dine dekorative påskeæg matcher eller har forskellige spraglede udtryk, vil de være en flot og unik detalje på påskebordet. 

Der er noget helt specielt ved påskeborde, som giver lyst til at gøre lige det ekstra ud af borddækningen. Påsken er den perfekte anledning til at udfolde dine kreative ideer i forårsinspirerede, friske borddekorationer. Det er helt op til dig, om påskebordet skal dekoreres i de velkendte gule nuancer, eller om du vil kaste dig ud i et noget nyt. 

Vi glæder os til at se dit blomstrende påskebord.

God påske!

Den kære fra 319 kr.
Den yndige fra 259 kr.
Den farverige fra 319 kr.
Den til fødselsdagen fra 349 kr.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top