16 forslag til lykønskninger på bryllupsdagen

Uanset om jeres ægteskab er nyt eller har varet i årtier, er det vigtigt at sende kærlige tanker og ønsker til din livspartner på jeres bryllupsdag. Det er den perfekte chance til at vise din ægtefælle, hvor meget du elsker hende eller ham år efter år. Og hvis du kæmper med at finde de rigtige ord, kan du lade dig inspirere af vores ideer til tekster, der formidler dine tanker, uanset om det er i et kort eller en SMS. Hvis det er dine forældre som fejrer bryllupsdag, har vi også tekstskabeloner til at ønske dem tillykke med dagen og vise, at du tænker på dem ved den glædelige lejlighed.

Tillykke med bryllupsdagen, min kære

Det er klart at de vigtigste personer, i fejringen af en bryllupsdag, er det glade ægtepar. På denne dag ser du som hustru måske frem til at sende en kærlig hilsen til sin elskede mand eller omvendt. Og hvis du lader din hilsen ledsage af en smuk buket blomster eller en anden betænksom gave, vil din elskede partner helt sikkert blive begejstret.

Som årene går, udvikler kærligheden mellem to partnere sig, og man vil måske ikke skrive de samme søde ord efter ti år eller efter at have tilbragt et halvt liv sammen som efter et enkelt års ægteskab. Derfor har vi her nogle klassiske skabeloner til lykønskninger på bryllupsdagen, der vil vække genklang hos både yngre og ældre par. 

par fejrer bryllupsdag med blomster og balloner
Den til sølvbrylluppet fra 429 kr.
Den til krondiamantbrylluppet fra 349 kr.
Den til guldbrylluppet fra 599 kr.
Den til diamantbrylluppet fra 499 kr.

En mindeværdig tekst til den første bryllupsdag (bomuldsbryllup)

Vores samliv har været et år med lykke, glæde og fest, og jeg føler mig som den heldigste ægtemand. Jeg håber, at du vil blive ved med at skabe et sted for mig i dit hjerte i de kommende årtier. Så vil jeg for alvor være verdens heldigste ægtemand.

Selvom det kan virke umuligt efter et så fantastisk første år, har vi ikke oplevet det bedste endnu. Vi vil være sammen for livet.

Eksempler på tekster til 10-års bryllupsdag (tinbryllup)

At fejre det første årti af et ægteskab er en vigtig milepæl for et par. En kærlig hilsen på et smukt kort, et kærestebrev eller en personlig og mundtlig erklæring er alfaomega, når denne begivenhed skal markeres.

Ti års ægteskab, og alligevel elsker jeg dig som var vi nygifte. Men det er ikke så underligt: Du er stadig så frisk som morgenduggen, og jeg føler mig ung ved din side. Kan det være kærligheden, der holder os i så god form?

Det er 10 år siden, du sagde ja til at være en del af mit liv. Du er så fantastisk, at tiden ved din side flyver hurtigere end lynet.
Den til sølvbrylluppet fra 429 kr.
Den til krondiamantbrylluppet fra 349 kr.
Den til guldbrylluppet fra 599 kr.
Den til diamantbrylluppet fra 499 kr.

Inspiration til hilsner på 20-års bryllupsdag (porcelænsbryllup)

Lad os fejre vores tyveårige ægteskab, som var vi stadig tyve år. Lad os slå os løs, elske indtil daggry uden at bekymre os om noget som helst. Tag min hånd, lov mig evige morgener. Lad os leve vores liv, som er dagene endeløse og bare nyde, nyde, nyde hinanden.

Som kintsugi, den gamle japanske kunst at reparere keramik, har du helet mine revner og brud som ingen andre, langsomt, år efter år, uden at tøve. Du er solstrålen i mit liv. Takket være din livsglæde og venlighed får mine ar betydning og behøver ikke længere at skjule sig. Jeg tør endelig at være mig selv, fordi jeg ved, at det er sådan, du elsker mig. Du får mig til at skinne dag efter dag, min smukke [partners navn]. Til vores porcelænsjubilæum modtager du din yndlingsvase, som jeg har repareret som et symbol på vores dejlige kærlighedshistorie.

Hilsener til en 30-års bryllupsdag (perlebryllup)

“En ren sjæl er som en fin perle. Så længe den er gemt i en musling på bunden af havet, er der ingen, der beundrer den. Men hvis du bringer den frem i solen, vil perlen skinne og fange alles blikke”, skrev John Vianney. Jeg håber at jeg kan være din sol, men selv uden mig skinner og funkler du og blænder verden omkring dig. Tillykke med perlebrylluppet, min skat.

I 30 år har du været min sjældne perle, den alle beundrer og begærer, men som mirakuløst fandt livet ved min side. I 30 år er jeg blevet velsignet med din aura, din udstråling, der både blænder mig og lyser mig op. Tillykke med perlebrylluppet, min juvel.

Inspirerende tekster til et 40-års bryllupsdag (smaragdbryllup)

At vågne op ved din side i de sidste 40 år har været en af livets uvurderlige gaver. At fordybe mig i dine smaragdgrønne juveløjne er en daglig trøst. Du er min ædelsten, nogle gange rå, nogle gange poleret, men jeg vil værne om den år efter år til vore dages ende.

I 40 år har du funklet og oplyst mit liv som en storslået juvel. Jeg håber at være en værdig ramme, der viser dig frem og beskytter dig mod livets vanskeligheder, for du er det dyrebareste, jeg har i verden. Jeg elsker dig.
Den til sølvbrylluppet fra 429 kr.
Den til krondiamantbrylluppet fra 349 kr.
Den til guldbrylluppet fra 599 kr.
Den til diamantbrylluppet fra 499 kr.

Eksempler på klassiske tekster til 50-års bryllupsdag (guldbryllup)

Et rørende og sødt kort vedlagt en smuk buket blomster til et guldbryllup – hvad kan være finere? Måske et guldsmykke for at blive i temaet. Men det er helt op til dig.

Til vores guldbryllup vil jeg fortælle dig, at jeg elsker dig højt. Ved din side føler jeg mig som en guldgraver, der finder en fantastisk guldklump hver eneste dag. Og efter 50 år føler jeg mig stadig rig på vores kærlighed. Tillykke med bryllupsdagen, min skat.

Ligesom guld er du dyrebar og tidløs. Du er præcis, som du var på vores bryllupsdag for 50 år siden: raffineret, modig og sjov, og jeg elsker dig lige så meget som på den dag. Som en alkymist har du forvandlet bly til guld og bragt det bedste frem i mig. Tak for alt og glædelig guldbryllupsdag til os.

En kærlig hilsen til en 60-års bryllupsdag (diamantbryllup)

Tres års kærlighed er lang tid, men en dråbe i havet i forhold til den kærlighed, jeg nærer til dig. Tillykke med bryllupsdagen til manden i mit liv.

Når du ler, smitter det. Når du ser godt ud i dit smarte tøj, er det en fryd for mine øjne. Når du tager dig af mig, føler jeg mig kostbar. Jeg kan ikke tro, at jeg allerede har delt tres år med en kvinde så bemærkelsesværdig som en funklende diamant. Tak fordi du er en del af mit liv altid og til vore dages ende. Tillykke med bryllupsdagen, min elskede.

Vis, at du stadig er meget forelsket ved at forære din ægtefælle en af vores smukke blomsterbuketter, der er som skabt til at fejre jeres 60-års bryllupsdag

Inspirerede tekster til at lykønske sine forældre på bryllupsdagen

Det er en fornøjelse hvert år, vi kan fejre vores egne forældres bryllupsdag, og se dem nyde livet ved hinandens side som livspartnere. Så hvorfor ikke ønske dine forældre en glædelig bryllupsdag? På den måde kan I dele jeres fælles glæde og gøre denne dag til en familiefest. Der er intet behov for gaver, en simpel lykønskning på dine forældres bryllupsdag vil være utroligt værdsat. Men for at gøre din hilsen endnu mere virkningsfuld kan du også give den sammen med en smuk blomsterbuket. 

I er et smukt par, selv efter [X] års ægteskab. Og jeg kan ydmygt sige, at jeg er den fineste frugt af denne forening. Jeg ønsker jer en fantastisk bryllupsdag, mor og far.

Velsignet være den dag, I besluttede at gifte jer. Velsignet være de dage, hvor I stod over for vanskeligheder som par, men valgte at overvinde dem sammen. Uden jeres urokkelige engagement ville jeg ikke have haft chancen for at have et så inspirerende par forældre som rollemodeller. Tak for at vise os alle, hvordan man elsker. Tillykke med bryllupsdagen til jer, mine kære forældre.

Hvis du vil ønske nogen tillykke med bryllupsdagen på en humoristisk eller moderne måde, kan du bytte kortet ud med en sms for at ønske dem en god bryllupsdag og sende den sammen med et mindeværdigt foto, passende emoji eller sjov GIF.

Den til sølvbrylluppet fra 429 kr.
Den til krondiamantbrylluppet fra 349 kr.
Den til guldbrylluppet fra 599 kr.
Den til diamantbrylluppet fra 499 kr.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top