Blomsterlevering i Rom

Lad Interflora stå for at levere din personlige gavehilsen til venner og familie i Rom
Interflora i Rom

Interflora i Rom

Rom er hovedstaden i Italien, og er en by der  emmer af historie og traditioner. Rom er klart et besøg værd for alle, der er interesseret i kultur og historie. Har du venner eller bekendte i Rom, og vil du gerne sende dem en kærlig tanke? Så bestil en buket blomster her på siden, vi leverer friske buketter til Rom gennem lokale florister.

Levering af blomster til Rom

Rom er en fantastisk storby og er en historisk by, der byder på mange unikke kulturelle oplevelser. Når du ikke udforsker byen, kan du nyde det italinénske køkken. Har du familie eller venner i Rom, så kan du med et par enkelte klik sende dem en buket blomster, og give dem en smuk overraskelse, der venter på dem når de kommer hjem fra arbejde eller studie

 

Husk at fejre højtiderne i Rom
 

Rom er en by med masser af traditioner og historie.  Af store højtider og mærkedage, der fejres i Rom kan nævnes  Festa della Repubblica, dettte er Italiens nationaldag. Dagen bliver fejret med en militærparade ved Den Ukendte Soldats Monument på Piazza Venezia i Rom. Dagen fejres hvert år d 2 og 3 juni, og er altså en festdag. Har du familie eller venner i Italien er det vigtigt du husker denne dag. Marker den på afstand ved at sende en smuk buket blomster, der bliver leveret til deres hjem i Rom.

 

En anden højtid i Italien, der dog markeres i hele verden, er Valentinsdag. Valentinsdag er én af de mest romantiske dage på hele året, og bliver fejret i størstedelen af den vestlige verden. Oprindelsen af Valentinsdag er en anelse uklar, da der flere historier. Men betydningen er den samme. Det er en dag, hvor man fejrer kærligheden blandt elskende. Bor din kæreste i Rom, så kan du sende en buket røde roser . Det er dog vigtigt, at du ikke sender et lige antal røde roser, da det ifølge italiensk tradition og overtro er associeret med sorg. Den eneste undtagelse her er 12 røde roser. Det symboliserer giftermål og ønsket om at være sammen med modtageren resten af ens liv.

 

Gør afstanden mindre med en buket blomster

Når en man holder af bor i anden by som Rom, kan afstanden nogle gange fyldes meget stor.  Men når man husker på hinanden i hverdagen, kan man formindske denne afstand med både små og store gestusser.

Bor en du holder meget af i Rom, så kan man formindske afstanden mellem jer med en smuk buket blomster, der vil lyse op i deres hverdag.

En frisk buket blomster kan give ethvert hjem et friskt pust og nyt liv. Det er ligemeget hvor stor buketten er, det er tanken og handlingen, der tæller i sidste ende.

Når du bestiller en smuk buket blomster til levering i Rom, kan du vedlægge et personligt kort med en kærlig hilsen, eller varm tanke.

Hvordan skal buketten se ud?

 

For et land som Rom, der elsker blomster, og som bruger blomster til dekorationer i gader, stræder og kirker. Kan det være intimiderende at skulle sende en buket blomster til én Romer.

 

Her har vi netop allieret os med eksperter på det område. Når du bruger en lokal florist, sikrer du dig, at du ikke laver en buket blomster, der sender et forkert signal.

Vil du gerne fejre en ven? Så send en buket blomster med solsikker. Solsikkens symbolik i Rom er glæde og munterhed, og derfor bliver den ofte anvendt i buketter når noget skal fejres.

Vil du fejre Kvindernes Internationale Kampdag med en veninde i Rom? Så send hende en buket med mimoser. Mimoser er en traditionel blomst at give de romerske kvinder på denne dag.

 

 

Bestil blomster fra Danmark

 

En af de spændende ting ved at bestille en buket blomster gennem en lokal florist er, at de kender til de lokale blomster og deres tradition er.  Det er vigtigt at overholde landets tradition for blomster, på den måde undgår man misforståelser.

 

Når du bestiller en buket blomster fra Interflora, har vi indgået aftaler med dygtige og lokale florister i Rom, der står klar til at binde en smuk buket til dig. Vores florister bruger friske lokale blomster, der er i sæson. På den måde er du sikker på at du bestiller en buket blomster, der både er frisk og smuk når den bliver leveret.

 

Vores lokale florister forstår den italienske blomster tradition, og vil altid sørge for, at din buket passer til lejligheden.

 

Hurtig levering lige til døren

Når du bestiller blomster til levering  i Rom gennem Interflora, vil vi altid bestræbe os på at levere så hurtigt som muligt. Vi kan desværre ikke garantere dag-til-dag levering, levering afhænger af hvornår du bestiller din buket.
Vi vil dog garantere dig, at vi vil lave en smuk buket blomster, der bliver leveret frisk til døren.