Blomster i Køge

Få overblik over de lokale Interflora forretninger og lad floristerne stå for din næste gavehilsen

På denne side kan du finde en liste over alle Interflora-forhandlere, der leverer blomster i Køge. Vi har gjort det nemt at finde de bedste steder i Køge, der sælger blomster. Så kan du bruge tid og energi på i stedet at vælge, præcis hvordan buketten skal sammensættes, så den matcher med personligheden og smagen hos den person, du synes har fortjent en buket blomster i Køge.

Blomster i Køge til alle anledninger og i højeste kvalitet

Der er mange situationer, hvor en buket blomster både varmer og glæder: En buket blomster er den perfekte værtsgave, hvis du er blevet inviteret til eksempelvis en middag i Køge, eller hvis du skal til fødselsdag hos en person, du holder af. Lige så vel som der er uendeligt mange anledninger, er der også uendelige kombinationsmuligheder i buket-sammensætningen, og her er alle vores florister i Køge leveringsdygtige i dine ønsker. Fælles for alle vores blomsterhandlere er, at de holder til i Køge, og at de lever op til Interfloras standarder inden for udvalget af blomster og kvaliteten i produktet. På den måde er du garanteret det ypperste inden for blomsterkunst, når du vælger en af vores forhandlere i Køge til at varetage dine ønsker til buketten.

Se hvor du kan købe blomster i Køge gennem Interflora

Herunder kan du se alle forhandlere af blomster i Køge. Vælg den, der er tættest på dig, eller den, du har fået anbefalet af andre. Vi garanterer samme høje niveau, uanset hvem du vælger.

 • Blomster Pigerne
  Ølby Center 19, st.
  4600 Køge
   
 • Boholte Blomster
  Boholte Butikscenter, Marksvinget 31
  4600 Køge
   
 • Blomster & Livsstil
  Kystvejen 5 A
  4600 Køge