Send blomster til Køge med Interflora

Send en hilsen til én du holder af i Køge

Blomster i Køge til alle anledninger og i højeste kvalitet

Blomster i Køge til alle anledninger og i højeste kvalitet

Levering af blomster - afgiv din ordre inden kl. 14 på hverdage
Vi sørger for levering over hele landet, herunder arbejdspladser, private hjem, kirker og receptioner i Køge og omegn. Jo flere detaljer du kan give om leveringsadressen, desto bedre. Husk at inkludere firmaets navn, hvis din blomsterhilsen skal leveres på en arbejdsplads.
Du kan afgive din bestilling indtil kl. 14 for levering samme dag (lørdage inden kl. 11.00). Prisen for personlig levering er 79 kr. Vi leverer dog ikke på søndage og helligdage (med undtagelse af Mors Dag, Fars Dag og Valentins Dag).

Glem ikke, at du kan tilføje en personlig hilsen, når du bestiller buketten online. Vi sørger for at printe og inkludere din hilsen med buketten.


Lige så vel som der er uendeligt mange anledninger, er der også uendelige kombinationsmuligheder i buket-sammensætningen, og her er vi altid klar på at hjælpe dig. Hos Interflora kan du altid forvente det ypperste inden for blomsterkunst, samt vælge de smukkeste blomster inden for sæson. 

Vi har gjort det nemt for dig at finde de fineste blomster på hjemmesiden, og hvor du samtidig kan få dem leveret lige til døren i Køge og omegn. Så er du fri for at bruge tid og energi på at vælge, hvordan buketten skal sammensættes, da vi har et hav af muligheder og kombinationer af blomster og gaver.