Send blomster til Køge med Interflora

Send en hilsen til én du holder af i Køge
Blomster i Køge til alle anledninger og i højeste kvalitet

Blomster i Køge til alle anledninger og i højeste kvalitet

 

Levering af blomster - afgiv din ordre inden kl. 14 på hverdage

Vi sørger for levering over hele landet, herunder arbejdspladser, private hjem, kirker og receptioner i Køge og omegn. Jo flere informationer om leveringsadressen, jo bedre – hvis det ikke er en levering på en privat adresse. Husk at inkludere firmaets navn, hvis din blomsterhilsen skal leveres på en arbejdsplads. Det kan også være en hjælp, hvis du tilføjer etage, afdeling eller andre relevante informationer, der kan hjælpe os til at finde den rette modtager. 
 

Du kan afgive din bestilling indtil kl. 14 for levering samme dag (lørdage inden kl. 11.00). Prisen for personlig levering er 79 kr. Vi leverer dog ikke på søndage og helligdage (med undtagelse af Mors Dag, Fars Dag og Valentins Dag). 
 
Glem ikke, at du kan tilføje en personlig hilsen, når du bestiller buketten online. Vi sørger for at printe og inkludere din hilsen med buketten. Vores udvalg af kort sikrer, at du kan finde det helt rigtige, uanset anledningen. Du kan også vælge at få printet et kort med dit eget motiv. Alt du skal gøre er at uploade dit valgte billede, og så klarer vi resten. 

 

Blomsterlevering til mærkedage 

 

Lige så vel som der er uendeligt mange anledninger, er der også uendelige kombinationsmuligheder i buketsammensætningen, og her er vi altid klar på at hjælpe dig. Hos Interflora kan du altid forvente det ypperste inden for blomsterkunst, samt vælge de smukkeste blomster inden for sæson.  

Vores florister har gjort deres bedste for at sammensætte buketter, som egner sig særligt godt til de store mærkedage her i livet. Således kan du nemt og hurtigt finde en blomsterbuket til fødselsdage, til mors eller fars dag, til valentines dag, eller hvis du skal sende en hilsen til jubilaren

Sig det med blomster til hele Køge

 

Vi har gjort det nemt for dig at finde de fineste blomster på hjemmesiden, og hvor du samtidig kan få dem leveret lige til døren i Køge og omegn. Så er du fri for at bruge tid og energi på at vælge, hvordan buketten skal sammensættes, da vi har et hav af muligheder og kombinationer af blomster og gaver. 

Fra Herfølge til Ølby Lyng leverer vores blomsterbude, når du vil sende en kærlig hilsen til en, som du holder af. Den gamle købstad er kendt for sine mange bindingsværkshuse, og det er også her at Danmarks ældste bindingsværkshus er placeret. Det gamle hus, som er opført tilbage i 1527, indgår i dag som en del af Køge Børnebibliotek. 

De naturskønne omgivelser omkring Køge å og Køge Bugt er med til at understrege, at selvom byen gennem mange år har været kendt for handel, så er der også flot natur at komme efter i byen. Langs bugten er der således gode muligheder for at nyde en smuk gåtur, og hvis man er til badestrand, så er Køge Bugt strandpark et oplagt sted at besøge. 

Uanset om du kender nogen, som fortjener en buket blomster, i Hastrup eller Køge by, så kan du være sikker på, at vores blomster vil nå frem til modtageren.  

Blomsterlevering i Region Sjælland

Besøg vores sider for blomsterlevering i Sjælland, hvor vi leverer friske blomster til alle byer i regionen. Vi har florister over hele Danmark, og din bestilling vil derfor lande hos en blomsterhandler tæt på modtageradressen. Så kan vi sikre, at buketten er frisk ved ankomst.  

Blomsterlevering Roskilde

Blomsterlevering Næstved

Blomsterlevering Slagelse

Blomsterlevering Holbæk

Blomsterlevering Ringsted

Blomsterlevering Kalundborg

Blomsterlevering Greve

Blomsterlevering Sorø

Blomsterlevering Maribo

Blomsterlevering Faxe

Blomsterlevering Ølby

Blomsterlevering Nykøbing sjælland

Blomsterlevering Nakskov

Blomsterlevering Høng

Blomsterlevering Hvalsø

Blomsterlevering Præstø

Blomsterlevering Tune