De rigtige blomster til Mors Dag

Ligesom til valentinsdag har en buket til Mors Dag stor betydning. Den bør derfor vælges med omhu. Blomsterne, farverne og bukettens sammensætning er ladet med symbolik og giver dig mulighed for at sende din mor en hilsen, der både afspejler dine følelser og hendes forventninger. Her er nogle råd til at hjælpe dig med at træffe dit valg og give din mor en dejlig overraskelse, som går lige i hjertet!

buket af roser

Rosen

en kærlighedshilsen

Selvom den traditionelle buket røde roser normalt forbindes med valentinsdag og romantik, er blomsternes dronning også et godt valg til Mors Dag. Uanset hvilken form buket man vælger, giver roserne et hav af muligheder og farvekombinationer, som kan sammensættes efter modtagerens smag. De røde roser symboliserer kærlighed. Du kan sende en mere afdæmpet hilsen ved at blande dem med lyserøde roser, som forbindes med kvindelighed og ømhed, eller hvide rosersom symboliserer renhed og respekt. De gule og orange roser tilfører buketten et pust af lykke og livsglæde.

Den kære fra 319 kr.
Den yndige fra 329 kr.
Den farverige fra 359 kr.
Den til fødselsdagen fra 369 kr.

Liljen

stolt og majestætisk

Her er en blomst, hvis størrelse og duft ikke går ubemærket hen. Liljen, som er et kongeligt emblem, symboliserer styrke og stolthed. Den hvide lilje er et must til receptioner og bryllupper. Til mors dag sender den en respektfuld og følelsesladet hilsen. Liljens naturlige form gør den egnet til høje buketter, og den ser flot ud med andre blomster som for eksempel roser. En buket med hvide liljer og røde roser vil helt sikkert være enhver mors drøm. Hvis du ønsker en buket, som udstråler mere blidhed og ømhed, vil en blanding af lyserøde liljer og lyserøde roser give en sensuel og meget kvindelig effekt.

Liljen
Orkideen

Orkideen

sober og raffineret

Den meget elegante og moderne hvide Phalaenopsis orkide er blomsternes svar på raffinement. Den pastelfarvede version er også lige så dekorativ med et touch af ømhed og kvindelighed, som passer særlig godt til Mors Dag. Ved at forære en orkide udviser du god smag og understreger modtagerens gode egenskaber med elegance. I modsætning til hvad folk normalt tror, er Phalaenopsis orkideen modstandsdygtig og kræver mindre pleje end traditionelle orkideer. Det er en blomstrende potteplante, som din mor med lidt pleje kan have i mange år, så din gave varer længere.

Bonderosen

beskyttende og generøs

Bonderosen bliver traditionelt forbundet med mors dag, først og fremmest fordi den blomstrer i haven helt frem til juni måned. Dens generøse form og farver symboliserer kærlighed og beskyttelse. Denne betydning illustrerer godt forholdet mellem en mor og hendes børn. Bonderosen er altså en naturlig blomst at vælge til Mors Dag. Den kan præsenteres i runde buketter i forskellige farver og pastelfarver, som blomsterbinderne omhyggeligt fornyer hvert år.

Ung kvinde med en lyserød buket i hånden
blomsterdekorationer

Runde buketter og blomsterdekorationer

De fleste vælger en rund buket til Mors Dag, som leveres med eller uden vase, alt efter om din mor allerede har en passende vase. Hvad angår farver, er forskellige nuancer lyserød en sikker vinder. Blomsterne i farver fra stærk lyserød til pastel eller laksefarvet udtrykker en bred vifte af følelser, som forbindes med ømhed og kvindelighed.

Blomsterdekorationerne, som er lettere at transportere, er ingen undtagelse. De er desuden praktiske, hvis din mor ikke er hjemme og skal have blomsterne leveret på en anden adresse, privat eller på arbejdet. Dekorationerne med afskårne blomster i oasis har desuden den fordel, at de kræver mindre pleje og holder længere.

Den kære fra 319 kr.
Den yndige fra 329 kr.
Den farverige fra 359 kr.
Den til fødselsdagen fra 369 kr.

Blomster og gavekurve

Det store udvalg af blomster gør det muligt at forære en forskellig buket hvert år til mors dag. Men du kan også sætte et mere personligt præg ved at kombinere blomsterne med en gave. Alt efter din mors personlighed og smag kan din buket kombineres med en bamseen æske chokolade eller en pyntegenstand som for eksempel et lys.

Grønne planter eller blomstrende planter passer godt sammen med delikatesser, og hvem ville ikke blive overrasket over at modtage en buket blomster sammen med en flaske champagne, citrusfrugtsaft eller olivenolie?

Blomster Trends

prøv noget nyt!

Hver måned tilbyder de mest talentfulde danske blomsterdekoratører unikke blomsterdekorationer i begrænset antal. Det er de såkaldte Interflora Blomster Trends, som er den nye reference inden for blomstermode. Du har således mulighed for at prøve noget nyt og overraske din mor med mere end en almindelig buket: et rigtigt blomsterkunstværk!

Den kære fra 319 kr.
Den yndige fra 329 kr.
Den farverige fra 359 kr.
Den til fødselsdagen fra 369 kr.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top