Sig tillykke

Lykønsk en du har kær med en smuk buket blomster

Ønsk tillykke med blomster

Ønsk tillykke med blomster

Én dag om året er noget helt særligt for alle, samtidig med at det er noget, man har helt for sig selv: Fødselsdagen. Det er blevet tid til at sende blomster, fejre dem, du har kær, med manér og ønske tillykke med fødselsdagen. Hvad der skal ske på fødselsdagen afhænger helt af, hvor gammel fødselaren bliver. Her på siden kan du læse om, hvordan du holder en god fødselsdag, alt afhængig hvor gammel vedkommende bliver. 

 


18 års fødselsdag

 

30 års fødselsdag

 

40 års fødselsdag

 

50 års fødselsdag

 

60 års fødselsdag

Ønsk tillykke med Interflora

Ønsk tillykke med Interflora

Velkommen hos Interflora. Vi elsker blomster. Faktisk er der kun én ting, vi elsker mere end blomster, og det er den glæde, som det at ønske tillykke med fødselsdagen til andre giver. Vi har et stort udvalg af fine blomster og betagende buketter, men også overdådige gavekurve og lækre gourmetgaver fra leverandører, der sætter en lige så høj ære i kvalitet, som vi gør det.

Vi vil gerne hjælpe dig, hvis du ønsker at sende blomster, chokolade eller spiritusgaver til en fødselar, du godt kan lide. For at komplementere din hilsen kan vi også tilføje et personligt tillykke-kort med en lille personlig tekst på.

Glæd en, du har kær, med et tillykke kort

”Der er mange måder at sige det på” – det er vores motto her hos Interflora. Blomster er vores spidskompetence, men der findes også andre muligheder, når du vil ønske tillykke. Det kan du både gøre med en enkelt blomst, med en større buket friske roser eller måske et bundt blandede blomst? Det kan også være, fødselaren fortjener en indbydende gavekurv?  Om du vil sige det med blomster, med ord eller med lækkerier er op til dig, men vi står klar til at give en hånd med.

Glæd en, du har kær, med et tillykke kort
Blomster til fødselsdage

Blomster til fødselsdage

Fødselsdage er festlige anledninger for store og små. Mens det for børnene primært er de hårde gaver, der gør dagen særlig, går fødselsdags-euforien for de fleste dog over med årene. Måske er gaverne ikke længere så vigtige. Nu er det snarere tiden sammen med familien og vennerne, der betyder noget. Uanset hvor vild fødselaren er med at fejre sig selv, kan du tilpasse det i den gave, du giver. 

Vi ser frem til at hjælpe dig

Vi ser frem til at hjælpe dig

Vi vil gerne hjælpe dig med at finde den rigtige gave at ønske tillykke med fødselsdagen med. Hvis du mangler råd og vejledning, er du også altid velkommen til at kontakte os på 77 77 77 77. Vi ser frem til at høre fra dig!