Blomsterlevering i Viborg

Få blomster leveret lige til døren i Viborg og omegn

Send blomster i Viborg

Skal du sende blomster til en du holder af i Viborg? Så kan Interflora helt sikkert hjælpe dig. Har du en begivenhed i Viborg, som du desværre ikke kan komme til? Så kan du med god samvittighed sende en buket blomster eller en fin gavekurv til vedkommende. 
Her på vores hjemmeside, kan du finde et udsøgt udvalg af blomster og lækre gavekurve. Hos Interflora handler det ikke altid kun om blomster. Vi har sammensat gavekurve i forskellige størrelser til forskellige priser.
Interflora leverer gaver og blomster i hele landet og Viborg er bestemt ikke en undtagelse. Ønsker du at få leveret en buket eller gavekurv i Viborg eller omegn, så kan du gøre det her.

Blomsterforsendelse - bestil før kl. 14 på hverdage
Vi leverer til alle adresser i Viborg og resten af landet, herunder virksomheder, private hjem, kirker og receptioner. Jo mere information du kan give om leveringsadressen, desto bedre. Husk at angive virksomhedens navn, hvis din blomsterhilsen skal leveres til en arbejdsplads.

Du kan afgive din bestilling indtil kl. 14 for levering samme dag (lørdage inden kl. 11.00). Prisen for personlig levering er 79 kr. Vi leverer dog ikke på søndage og helligdage (med undtagelse af Mors Dag, Fars Dag og Valentins Dag).

Du har også mulighed for at tilføje en personlig hilsen, når du bestiller buketten online. Vi sørger for at printe din hilsen og inkludere den i buketten.