Bliv klar til den store fest

Det er noget helt særligt at blive inviteret til bryllup. Du bliver vidne, når to mennesker siger ja til hinanden og til kærligheden. Derfor er der også mange dejlige traditioner forbundet med dagen – og valget af dagen. Vidste du for eksempel, at de fleste vælger at holde bryllupsfesten i august?

Når august er så populær en bryllupsmåned i Danmark, er det måske fordi, det er en smuk årstid. Alt er frodigt og grønt. Solens stråler er lange og varme og skaber et fantastisk lys over land og vand. Lige så fantastisk som relationen mellem to, der elsker hinanden. To, der giver hinanden sit ja til at leve sammen i med- og modgang. Men uanset hvilken årstid man vælger, og om vielsen foregår i kirken, på rådhuset eller på en blomstrende eng, vil dagen blive helt unik. Den ér og bliver symbolet på tro, håb og kærlighed mellem to mennesker.

Bliv klar til den store fest

Bryllupper har ry for at være de bedste fester, og de kaldes jo også ”kærlighedens fest”. Det er, som om brudeparrets lykke smitter af på gæsterne, som ikke kan lade være med smile og blive helt høje af stemningen. Hvis du har fået en bryllupsinvitation, kan du derfor godt glæde dig. Har du tænkt over, hvordan du kan glæde brudeparret – før, under og efter den store dag?

I tiden op til dagen kan du bidrage til forventningen ved at vise din glæde over at være blevet inviteret, eksempelvis ved at sende blomster som tak for invitationen. Send et kort med blomsterne, hvor du fortæller, hvor meget du glæder dig til at fejre parret og ser frem til festen.

bryllupsbord dekoreret med blomster

Selve dagen kan du være med til at gøre til noget helt særligt med den helt rigtige gave, pyntet med en blomsterbuket. Og efter festen kan du dele dine minder med parret og vise din taknemmelighed over at have deltaget med en tak-for-sidst-hilsen.

Asymmetrisk dråbe fra 1731 kr.
Acquesi, Brachetto med marcipanhjerter fra 237 kr.
Den kære fra 319 kr.
Den yndige fra 289 kr.

Kærlighedsgave

Til en helt særlig fest hører en helt særlig gave. Din gave til brudeparret kan være en anledning til at vise dem, at du holder af dem. Mange par gemmer de kort, der følger med gaven. Det vil derfor være oplagt at skrive en speciel hilsen i kortet, der kan gemmes som minde om den store dag.

blomsterarrangementer til bryllup

De mest populære bryllupsgaver er ting til hjemmet. Men flere og flere begynder at ønske sig oplevelser, som gavekort til restauranter, hotelophold eller en sportslig aktivitet. Uanset hvad du vælger at give parret, må du sørge for at få det pakket pænt ind, så din gave er med til at pynte på gavebordet. Husk også blomsterne til gaven, så den bliver ekstra festlig!

Kærlighed og traditioner

For mange par er den årlige bryllupsdag en helt speciel dag, hvor man forkæler hinanden. Mange par giver også hinanden gaver, fx vin, en ting man har ønsket sig eller blomster. Flere af kærlighedens mærkedage er da også opkaldt efter blomster. Kender du dem? Ellers kan du se dem her:

  • 4 år – Blomsterbryllup
  • 18 år – Margueritbryllup
  • 23 år – Tulipanbryllup
ægtepar med en buket

Familie og venner kan også være med til at huske dagen og bevare minderne. Blomster, en god flaske vin eller en æske lækker chokolade vil sprede glæde hos parret. Hvis ikke I ses på selve dagen, kan du altid få gaven leveret som en særlig overraskelse til parret op på den måde være med til at gøre deres dag særlig.

Lige så mange par der er, lige så mange traditioner findes der også. I sidste ende er det vigtigste formål med traditionerne at hylde kærligheden og vise, at man elsker hinanden.

Asymmetrisk dråbe fra 1731 kr.
Acquesi, Brachetto med marcipanhjerter fra 237 kr.
Den kære fra 319 kr.
Den yndige fra 289 kr.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top