Blomster i Roskilde

Få overblik over de lokale Interflora forretninger og lad floristerne stå for din næste gavehilsen

På denne side kan du finde alt den information, du skal bruge, om hvor du kan købe blomster i Roskilde. Skal du bruge en buket – enten lige nu eller om et længere stykke tid – er det her, du finder ud af, hvor du kan finde den rette buket blomster hos en af vores blomsterbutikker i Roskilde. Vi har nemlig samlet en liste over alle Interfloras florister i byen nederst på denne side. Så kan du selv vælge, hvilken af vores blomsterbutikker i Roskilde det giver mest mening for dig at benytte dig af, når du skal have fat i din næste buket. Det kan eksempelvis være overvejelser om, hvilken af vores florister der har adresse tættest på det sted, hvor du skal bruge blomsterne. På den måde kan du sørge for, at buketten holder sig så frisk som muligt, frem til at den skal gives til modtageren. Hvis du eksempelvis ikke selv bor i Roskilde, men skal give blomsterne til et arrangement i byen, kan det være en fordel at planlægge på forhånd, hvad der giver bedst mening for dig som gæst.

Blomster til enhver anledning

og ethvert budget

Der er masser af gode grunde til at give blomster – både i ledsagelse af en anden gave eller som en buket, du giver alene. Det hele afhænger af situation, tradition og ikke mindst af den person, der skal modtage buketten. I forbindelse med større arrangementer - eksempelvis jubilæer, fødselsdage og bryllupsdage – er blomster som oftest en helt naturlig del af fejringen. Er du bare i humør til at give en spontan buket, kan vores blomsterbutikker i Roskilde også give en hånd med i inspirationsfasen. Der er noget universelt og enkelt over at give blomster, fordi symbolikken ikke er til at tage fejl af, og fordi du har mulighed for at skræddersy en buket, der matcher personligheden hos den person, der skal modtage dem. Nogen kan godt lide det voluminøst og pangfarvet, mens andre værdsætter afdæmpede, klassiske farvetoner, og på den måde har du mulighed for at ramme hovedet på sømmet i den måde, du designer din buket på. Og så spiller økonomien selvfølgelig også en rolle. Man behøver ikke være millionær for at kunne imponere med en buket – det afhænger i højere grad af, hvordan buketten ser ud, end hvor meget der nødvendigvis står på kvitteringen. Sørg for, at buketten, du skal give, afspejler personligheden og gemyttet hos modtageren – så er du næsten stensikker på at få succes. Uanset hvilken vej du vælger at gå, når du skal give blomster, kan de dygtige florister i vores blomsterbutikker i Roskilde hjælpe dig på rette vej.

Her kan du finde blomster i Roskilde

Nedenfor kan du se alle de steder, du kan købe blomster i Roskilde. Alle blomsterbutikker på denne liste har det til fælles, at de har til huse i Roskilde, og at de samarbejder med os i Interflora. Det betyder, at du er garanteret højeste kvalitet i blomsterne og et bredt sortiment at vælge ud fra. Tag kontakt til din foretrukne florist allerede i dag.

 • Svalegårdens Blomster
  Vindingevej 36
  4000 Roskilde
 • Flower Power
  Køgevej 50
  4000 Roskilde
   
 • Acacia Blomsterkunst
  Algade 58
  4000 Roskilde