Send blomster til Roskilde med Interflora

Ønsker du at overraske en særlig person i Roskilde med smukke blomster? Hos Interflora giver vores kompetente florister dig mulighed for at sende en unik buket blomster, der taler direkte til hjertet. Med omhyggelig udvælgelse af friske blomster er vores buketter en kærlig gestus, der spreder smil og varme. Når du har valgt din buket, er det muligt at få blomsterudbringning til Roskilde samme dag.

Få blomsterudbringning til Roskilde i dag

Hos Interflora kan du altid finde et bredt udvalg af flotte buketter i forskellige størrelser og priser. Vi sørger altid for at have de fineste blomster inden for sæson, og at kvaliteten er i top, når du skal vælge en buket.


Ønsker du at sende blomster til en i Roskilde, kan du derfor trygt stole på, at vores florister binder en smuk buket til modtageren. Vi sørger for levering over hele landet – herunder arbejdspladser, private hjem, kirker og receptioner i Roskilde og omegn. Jo flere detaljer du kan give om leveringsadressen, desto bedre. Husk at inkludere firmaets navn, hvis din blomsterhilsen skal leveres på en arbejdsplads.
 

Hvornår skal du senest afgive din bestilling af blomster til Roskilde?

Med et par få klik kan du få sendt en buket blomster til Roskilde – og endda få den leveret samme dag. Hvis du ønsker blomsterudbringning samme dag, som du bestiller, skal du afgive din bestilling senest kl. 16:00 på hverdage. På lørdage og søndage skal din bestilling være placeret inden kl. 11:00. Bemærk, at vi desværre ikke leverer på helligdage, undtagen på Mors Dag, Fars Dag og Valentins Dag.

Prisen for levering til døren i Roskilde er 79 kr. Hvis modtageren ikke er hjemme, placerer vi forsigtigt buketten lige ved døren.
Den er omhyggeligt indpakket i silkepapir, matchende blomsternes farver, samt beskyttet med brunt papir. Derudover sørger vi for at svøbe stilkene i fugtigt papir med en pose rundt om for at bevare friskheden, selv hvis modtageren vender tilbage til Roskilde sent på dagen. Glem ikke, at du kan tilføje en personlig hilsen, når du bestiller buketten online. Vi sørger for at printe og inkludere din hilsen med buketten.

Få blomsterudbringning til Roskilde i dag
Blomster til enhver anledning

Blomster til enhver anledning

og ethvert budget

Der er masser af gode grunde til at give blomster – både i ledsagelse af en anden gave eller som en buket, du giver alene. Det hele afhænger af situation, tradition og ikke mindst af den person, der skal modtage buketten. I forbindelse med større arrangementer - eksempelvis jubilæer, fødselsdage og bryllupsdage – er blomster som oftest en helt naturlig del af fejringen.

Er du bare i humør til at give en spontan buket til en i Roskilde, kan du altid bestille via vores hjemmeside. Der er noget universelt og enkelt over at give blomster, fordi symbolikken ikke er til at tage fejl af, og fordi du har mulighed for at skræddersy en buket, der matcher personligheden hos den person, der skal modtage dem.

Nogen kan godt lide det voluminøst og pangfarvet, mens andre værdsætter afdæmpede, klassiske farvetoner, og på den måde har du mulighed for at ramme hovedet på sømmet i den måde, du designer din buket på. Og så spiller økonomien selvfølgelig også en rolle. Man behøver ikke være millionær for at kunne imponere med en buket – det afhænger i højere grad af, hvordan buketten ser ud, end hvor meget der nødvendigvis står på kvitteringen.
Sørg for, at buketten, du skal give, afspejler personligheden og gemyttet hos modtageren – så er du næsten stensikker på at få succes.