50-års fødselsdag

 

En 50-årsfødselsdag er noget af en bedrift, og det at være nået halvvejs til de 100 skal fejres med maner. En 50-års fødselsdag kan bruges til at samle venner og familie, og selvfølgelig skal der også god mad på bordet.

Mange 50-årsfødselsdage slutter af med dansegulv og fest. Her på siden kan du hente inspiration til gaven og få ideer til festen, hvis det er dig, der er fødselaren.

Man fylder kun 50 en gang

"Halvvejs til hundrede" er som regel den primære årsag, til at mange fødselarer fejrer dagen med stor fest, god mad og masser af gæster. Normalt inviteres familie og venner, men også gode bekendte, kollegaer og naboer til en 50 års fødselsdag.

Venner og familie står som regel for de mest personlige gaver og indslag, hvor de øvrige gæster ofte får nye sider af fødselaren se. Men også kollegaerne kan finde på at underholde med sjove indslag og citater.

Det er derfor som regel muligt at få sig et godt grin og lære noget nyt om fødselaren på en 50-års fødselsdag, lige meget hvem man er.

Hvad giver man som gave til en 50-årsfødselsdag?

Når først 50-års-alderen er nået, har de fleste mennesker som regel nået at etablere sig selv. I mange tilfælde føler man som gæst til en 50 års fødselsdag endda, at fødselaren har alt.

Det at finde en personlig og skøn gave til fødselaren kan derfor til tider virke som en udfordrende opgave. Hvad giver man manden eller kvinden, der har alt? Her er tre forslag til en fin gave til en 50-års-fødselar:

1. Giv blomster og vin

Du er inviteret til 50 års fødselsdag og ønsker at finde en fin gave. Desværre forholder det sig sådan, at manden eller kvinder, der har inviteret, virker til at have alt. Han eller hun har heller ikke sendt nogen ønskeliste ud. Heldigvis går man aldrig galt i byen med blomster og en god flaske vin eller to. Måske du kender fødselarens foretrukne vin eller blomster? 

Giv en oplevelse væk

Hvad giver man manden eller kvinden, der har alt? Oplevelser og skønne, hyggelige og spændende stunder kan ikke købes for penge, men det kan et gavekort til dem. Hvis du for eksempel er kolleger til fødselaren og gerne vil give en anderledes gave, kan du for eksempel overveje at give en koncertoplevelse, et gourmet-ophold, en golfferie eller lignende.

Selvom man har alt, kan man altid bruge mere af den slags. Jo bedre man kender fødselaren, jo mere kan man skræddersy oplevelsen efter hans eller hendes smag og interesser. Giv en gave, der med sikkerhed vil sprede glæde til en 50 års fødselsdag - giv en oplevelse!

Giv en gavekurv

Er du ven eller kollega til fødselaren, og går I på kontoret eller i vennekredsen måske sammen om at give en fin gave til hans eller hendes 50-års fødselsdag? Hvad så med at give en pragtfuld gavekurv, eventuelt sammen med en flot buket blomster? I en gavekurv kan man kombinere forskellige lækkerier med gourmet-øl og lækker vin eller spiritus.

Du eller I kan med andre ord skræddersy en gavekurv efter fødselarens smag. En flot gavekurv gør sig godt på et gavebord og spreder altid glæde hos modtageren. Den egner sig perfekt til manden eller kvinden, der har alt, men også sætter pris på livets simple nydelser.

Husk blomsterne

Til en festlig anledning som en 50-års må der selvfølgelig ikke mangle blomster. Blomsterne gives såvel af gæsterne til værten og placeres på bordet for at gøre lokaliteterne ekstra hyggelige og festlige til anledningen. 

Hvis det er dig, der planlægger at fejre de 50, er det også dig, der står for borddekorationen. På nettet er det hurtigt og nemt at finde gode sider med inspiration til sjove, underholdende og hyggelige borddekorationer, men til et flot og indbydende bord hører der altså også blomster.

Blomsterne er med at gøre de fysiske rammer helt særlige.

Vi vil gerne hjælpe dig med gaven

Hos Interflora elsker vi at skabe glæde hos venner og familie samt kollegaer, bekendte og naboer i hele landet. Så hvis du er inviteret til en 50 års fødselsdag og er i tvivl om, hvad du skal give som gave, vil vi gerne give en hånd med.

Husk også de andre vigtige fødselsdage, hvor du bør sige tillykke - skal du snart til en 18 års fødselsdag, 30 års fødselsdag, 40 års fødselsdag, 50 års fødselsdag eller 60 års fødselsdag - se vores udvalg af fødselsdagsgaver.

Hvis ikke du har fundet den rigtige gave blandt vores forslag eller i vores sortiment, eller hvis du har et særligt ønske, vil vi gerne hjælpe dig personligt. Vi kan kontaktes på telefonnummeret 77 77 77 77.