5 prisvenlige gaveideer som vil glæde på Mors Dag

Mors Dag handler om at bruge tid med familien og nyde søndagen i selskab med din mor, og alle de ting, vi til tider kan glemme i en travl hverdag.g. Men det er også en dag, som du kan bruge til at give hende en gave, der viser hende, netop hvor meget du værdsætter alt det, hun gør og altid har gjort. I perioder, hvor økonomien kan være knap, eller hvis børnene vil bruge deres lommepenge, er det værd at finde den bedste og billigste gave til en prisværdig mor.  Selv på Mors Dag er det muligt at give en overraskende gestus og samtidig få en god deal!

Florist binder lyserød og lilla Mors Dag-buket

Kreativ gave til din mor: “Den håndlavede gave”

Her får du virkelig værdi for pengene! Og som prikken over i’et er den skræddersyet til din mor. Der er intet som overgår at lave gaven til Mors Dag selv. Hjemmelavede gaver kan laves ud af genbrugsmaterialer som du typisk allerede vil have i hjemmet, og de  kræver derfor kun en beskeden investering, ofte bare lidt dekorativt tilbehør. Fra smykker af papirblomster og blomsterbrocher af stof til fotorammer af pap! Mulighederne er mange. Brug al din opmærksomhed og hele dit hjerte på at skabe en gave med din mor i tankerne – så vil du med garanti glæde hende!

Den kære fra 319 kr.
Den yndige fra 329 kr.
Den farverige fra 359 kr.
Den til fødselsdagen fra 369 kr.

På lavbudget til Mors Dag: “Gruppegaven”

Flere er bedre, det kan vi ikke komme uden om. Så hvis du har kig på en Mors Dag-gave, der overstiger dit budget, eller hvis dit budget ganske enkelt ikke passer til den rigtige gave til din søde mor, kan du i stedet samle tropperne! Budgettet bør ikke være en bekymring på Mors Dag. Prøv i stedet at høre dine søskende om I skal gå sammen om gaven, og fortæl dine ideer til den perfekte gave.  Du kan også spørge andre tæt på dig – din far, din onkel eller din gudmor vil måske også være glade for at hjælpe dig med at glæde din mor på Mors Dag. I kan gå sammen om at give hende en smuk buket blomster eller gavekurv uden at tømme pengepungen.

Mors Dag-gave til 0 kroner: ”Den fra hjertet”

Sådan her kan en gave til mor ikke gøres billigere! Denne gave er mere spirituel end materiel; den koster ingenting, men kræver energi og et vist talent. Hvorfor ikke komponere et digt, en sang eller et stykke musik til Mors Dag eller lade dit kunstneriske talent udtrykke sig gennem dans, maleri eller teater? Hun vil med garanti sætte pris på det. Selvfølgelig kræver sådan en gave en del forberedelse for at være klar til den store dag og for at undgå at floppe. Selvom din mor har veludviklet sans for humor, og man ikke dør af at blive grint lidt af, skal du alligevel sørge for at din gave er nøje planlagt!

Den kære fra 319 kr.
Den yndige fra 329 kr.
Den farverige fra 359 kr.
Den til fødselsdagen fra 369 kr.

Skab oplevelser på Mors Dag: ”Den grønne overraskelse”

Denne gave kan variere fra en buket af årstidens blomster, du selv har plukket, til en skattejagt, du har forberedt på omkringliggende områder. For mødre, der elsker naturen, kommer Mors Dag på den perfekte årstid, hvor det varmere vejr vender tilbage. Overrask din mor med en original gave, der byder på en oplevelse sammen. Du kan også invitere hende med ud i den friske luft, for eksempel ved at forberede en hyggelig picnic i naturen. Sørg for at din oplevelsesgave er miljøvenlig og undgå altid at efterlade affald.

Prisvenlige gaveideer til mor: “De små glæder”

Fra loppemarkeder og genbrugsbutikker til de små dyrebare ting du støder i andre butikker: Det er bestemt ikke umuligt at finde den sjældne perle, der vil glæde din mor. Hold øje med butiksvinduerne i dit område. Til Mors Dag tilbyder nogle mærker gaveideer til kvinder til meget overkommelige priser:

  • Skønhedsprodukter
  • Accessories
  • Skønhedsbehandlinger
  • Blomsterdekorationer
  • Gourmet gavesæt
  • Dekorative genstande (krus, fotoramme til et foto af dig og din mor etc.)
  • Og meget andet

Der findes masser af kreative gaver, du kan forære din mor!

mand binder kreativ buket
Den kære fra 319 kr.
Den yndige fra 329 kr.
Den farverige fra 359 kr.
Den til fødselsdagen fra 369 kr.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top