Blomster-i-Gentofte

Blomster i Gentofte

Blomster i Gentofte – høj kvalitet & bredt sortiment

Mangler du et overblik over, hvor du kan købe blomster i Gentofte? Så er du havnet det helt rette sted. I bunden af siden finder du et overblik over alle blomsterhandlere i Gentofte og omegnen, som samarbejder med Interflora.

Vores blomsterhandlere i Gentofte har et bredt sortiment af blomster af højeste kvalitet. Vores dygtige florister er eksperter i at finde den perfekte løsning, der matcher dine behov og pengepung, og vigtigst af alt – falder i modtagerens personlige smag.

Blomsterlevering i Gentofte – vi leverer til ethvert arrangement

Hos vores blomsterhandlere i Gentofte finder du blomster til enhver lejlighed – om du skal bruge en buket i anledning af et bryllup, en begravelse eller en rund fødselsdag, har vi en løsning, der passer til dine behov.

Interflora leverer blomster til alle adresser i Gentofte, og bestiller du dine blomster inden klokken 12, kan du endda modtage dem samme dag, som du bestiller.

Find din lokale blomsterbutik i Gentofte

Nedenfor kan du se alle de steder, hvor du kan købe blomster i Gentofte, som lever op til Interfloras høje standarder. Du vælger selv din foretrukne blomsterbutik– det kunne eksempelvis være den, der ligger tættest på modtageradressen i Gentofte. Du kan bestille dine blomster i Gentofte i en af følgende butikker:

 

Blomsterværkstedet Drivhuset
Gentoftegade 80
2820 Gentofte

 

Gentofte Blomster
Gentoftegade 26
2820 Gentofte