Blomsterlevering i København

Overrask én du holder af og send blomster til personen i København eller omegn

Send blomster i København

Uanset om du bor i København eller et andet sted i Danmark, kan du altid sende blomster direkte til døren med Interflora. Vi forstår, hvor vigtigt det er at skabe uforglemmelige øjeblikke, uanset afstand.
Bryllup, fødselsdag eller årsdag? Du kan nemt via vores hjemmeside sende smukke buketter med en personlig hilsen til enhver adresse i hovedstaden. Vi har altid et stort sortiment af blomster og gavekurve til enhver anledning. Uanset om du skal sende blomster til København eller et andet sted i landet, leverer vi det samme høje niveau.
På vores hjemmeside kan du nemt ordne alt fra bestilling til betaling og samtidig vælge den personlige leveringsmulighed, der passer dig bedst. Vi sørger for, at dine blomster altid er helt friske, når de bliver leveret til den person, du har i tankerne.

Vi dækker hele landet

Vi dækker hele landet

Også i København

Levering af blomster - afgiv din ordre inden kl. 16 på hverdage.

Vi sørger for levering over hele landet, herunder arbejdspladser, private hjem, kirker og receptioner i København og omegn. Jo flere detaljer du kan give om leveringsadressen, desto bedre. Husk at inkludere firmaets navn, hvis din blomsterhilsen skal leveres på en arbejdsplads. 

Du kan afgive din bestilling indtil kl. 16 for levering samme dag (lørdage og søndage inden kl. 11.00). Prisen for personlig levering er 79 kr. Vi leverer dog ikke helligdage (med undtagelse af Mors Dag, Fars Dag og Valentins Dag). Glem ikke, at du kan tilføje en personlig hilsen, når du bestiller buketten online. Vi sørger for at printe og inkludere din hilsen med buketten.

Se vores store udvalg af blomster og gavekurve – vi har altid noget til enhver smag.

Høj kvalitet når du sender blomster med Interflora

Hos Interflora går vi langt for at opfylde dine ønsker og tilbyder personlig levering af buketter. Hos os får du altid samme høje kvalitet, uanset om du skal have dine blomster leveret til København eller et andet sted i landet.

Vi er altid klar til at tage imod din bestilling – du skal blot beslutte, hvilken buket du ønsker at sende. Glem ikke den personlige hilsen, der følger med. Det er de små detaljer, der gør hele forskellen og gør din gestus endnu mere meningsfuld.

Har du brug for hjælp til at sammensætte den helt rigtige buket, er der hjælp at hente hos vores dygtige florister på 77 77 77 77. Sammen sørger vi for, at du får sendt nogle smukke blomster afsted til København.

Høj kvalitet når du sender blomster med Interflora