Send blomster til Haderslev med Interflora

Send friske og flotte blomster til Haderslev

Blomster i Haderslev: vi leverer blomster af højeste kvalitet

Blomster i Haderslev: vi leverer blomster af højeste kvalitet

Skal du have sendt blomster til en du holder af i Haderslev? I så fald er du havnet det rette sted. Vi elsker at overraske med blomster og det har vi gjort i mange år. Hos Interflora kan du finde et stort udvalg af flotte buketter i alle størrelser og priser. Vi sørger altid for friske og pæne blomster i sæson, så du har det bedste udgangspunkt. Er personen ikke til blomster, så har vi sammensat flere forskellige gavekurve, der kan indeholde alt fra chokolade, slik, kaffe, spiritus, vin, specialøl og meget mere. Mulighederne er mange.

 

Levering af blomster - afgiv din ordre inden kl. 14 på hverdage
Vi sørger for levering over hele landet, herunder arbejdspladser, private hjem, kirker og receptioner i Haderslev og omegn. Jo flere detaljer du kan give om leveringsadressen, desto bedre. Husk at inkludere firmaets navn, hvis din blomsterhilsen skal leveres på en arbejdsplads.
Du kan afgive din bestilling indtil kl. 14 for levering samme dag (lørdage inden kl. 11.00). Prisen for personlig levering er 79 kr. Vi leverer dog ikke på søndage og helligdage (med undtagelse af Mors Dag, Fars Dag og Valentins Dag).

Glem ikke, at du kan tilføje en personlig hilsen, når du bestiller buketten online. Vi sørger for at printe og inkludere din hilsen med buketten.

Overrask en du holder af med blomster i Haderslev

Der findes mange anledninger, hvor en blomstergave vil være passende. Det gælder for eksempel bryllupsdage, fødselsdage, middagsselskaber og jubilæer, men af og til kan man også have lyst til spontant at give en gave. Der er noget universelt over at give blomster, symbolikken er ikke til at tage fejl af, og kan skræddersyes, så den passer perfekt til modtageren. Vil du glæde en du holder af med en smuk buket, kan vores florister i Haderslev også hjælpe med det. 

Få hjælp i inspirationsfasen til at vælge den helt rette buket. Nogen er vilde med voluminøse buketter i stærke farver, mens andre foretrækker afdæmpede klassiske buketter i blide farvenuancer. Det handler derfor om at sammensætte en buket, som passer til den enkelte person. Sørg for, at buketten afspejler modtagerens personlighed – så er du næsten sikker på at få succes. Og så spiller økonomien selvfølgelig også en rolle, men du behøver ikke at være rig for at kunne give en smuk buket. Uanset hvilken type buket du ønsker, kan vores blomsterbutikker i Haderslev hjælpe dig på rette vej, vi har smukke buketter til ethvert budget.

kontakt os

Har du spørgsmål til din bestilling eller brug for hjælp til at vælge den rette buket, er du altid velkommen til at kontakte os. Ring til vores kundeservice på 43 43 47 47 eller gør brug af vores kontaktside