Blomsterlevering i Taastrup

Overrask én du holder af og send blomster til personen i Taastrup eller omegn

Send blomster i Taastrup

Uanset om du bor i Taastrup eller et andet sted i Danmark, kan du altid sende blomster direkte til døren. Hos Interflora kan du nemt via vores hjemmeside, sende buketter med en personlig hilsen til en hvilken som helst adresse i Taastrup. Det kunne være et bryllup, en fødselsdag eller en konfirmation – hvor der er brug for en buket og du desværre ikke kan deltage. Vi har altid et stort sortiment og vi kan levere det samme høje niveau, uanset hvor i landet du skal give en buket blomster.

På vores hjemmeside kan du ordne alt fra bestilling til betaling og i samme øjeblik vælge personlig levering. Vi sørger for, at dine blomster altid er helt friske, når de bliver givet til den person, du har i tankerne.

Vi dækker hele landet

Vi dækker hele landet

Også i Taastrup

Levering af blomster - afgiv din ordre inden kl. 16 på hverdage.

Vi sørger for levering over hele landet, herunder arbejdspladser, private hjem, kirker og receptioner i Taastrup og omegn. Jo flere detaljer du kan give om leveringsadressen, desto bedre. Husk at inkludere firmaets navn, hvis din blomsterhilsen skal leveres på en arbejdsplads. 

Du kan afgive din bestilling indtil kl. 16 for levering samme dag (lørdage og søndage inden kl. 11.00). Prisen for personlig levering er 79 kr. Vi leverer dog ikke helligdage (med undtagelse af Mors Dag, Fars Dag og Valentins Dag). Glem ikke, at du kan tilføje en personlig hilsen, når du bestiller buketten online. Vi sørger for at printe og inkludere din hilsen med buketten.

Se vores store udvalg af blomster og gavekurve – vi har altid noget til enhver smag.