Send blomster til Holbæk med Interflora

Send en personlig blomsterhilsen i dag

Blomsterudbringning i Holbæk – vi leverer til alle livsbegivenheder

Interflora bringer blomster ud i hele landet, og Holbæk er ingen undtagelse. Ligegyldig om du vil overraske en god veninde med en smuk buket blomster, eller sende nogle lækre kvalitets øl i anledningen af fars dag, skal vi nok sørge for, at de kommer frem til modtageren i tide. 
Ønsker du blomsterudbringning i Holbæk, kan du være sikker på, at vores dygtige florister binder en smuk buket, der er passende til lejligheden. De har alle meget erfaring og er vant til at binde buketter med stor alsidighed. 

 

Levering af blomster - afgiv din ordre inden kl. 14 på hverdage
Vi sørger for levering over hele landet, herunder arbejdspladser, private hjem, kirker og receptioner i Holbæk og omegn. Jo flere detaljer du kan give om leveringsadressen, desto bedre. Husk at inkludere firmaets navn, hvis din blomsterhilsen skal leveres på en arbejdsplads.
Du kan afgive din bestilling indtil kl. 14 for levering samme dag (lørdage og søndage inden kl. 11.00). Prisen for personlig levering er 79 kr. Vi leverer dog ikke helligdage (med undtagelse af Mors Dag, Fars Dag og Valentins Dag).

Glem ikke, at du kan tilføje en personlig hilsen, når du bestiller buketten online. Vi sørger for at printe og inkludere din hilsen med buketten.

Blomsterudbringning i Holbæk – vi leverer til alle livsbegivenheder
Skal du sende blomster i Holbæk?

Skal du sende blomster i Holbæk?

Til mange af livets begivenheder er blomster en passende gestus, da symbolikken ikke er til at tage fejl af. Er du på jagt efter en dygtig blomsterhandler, som både kan binde smukke buketter og har et interessant udvalg af blomster? Hos Interflora er kvalitet pejlemærket, for alt vi gør. I vores optik er kun det allerbedste godt nok til dig. 

 

Vi skræddersyer med glæde buketten til modtagerens personlighed og smag – vi tør derfor godt at sige, at du nok skal finde en buket, der falder i modtagerens smag.