Send blomster til Sønderborg med Interflora

Vil du glæde en du holder af med en smuk buket blomster? Interflora leverer i hele landet – Også i Sønderborg

Blomsterlevering - afgiv din ordre inden kl. 14 på hverdage

Vi leverer til alle steder i Sønderborg og resten af landet, herunder virksomheder, private, kirker og receptioner. Jo flere oplysninger du kan give om leveringsadressen, desto bedre. Husk at inkludere virksomhedens navn, hvis din blomsterhilsen skal leveres til en arbejdsplads.
For levering samme dag, skal du afgive din bestilling senest kl. 14 (lørdage inden kl. 11.00). Prisen for personlig levering er 79 kr. Vi leverer dog ikke på søndage og helligdage (med undtagelse af Mors Dag, Fars Dag og Valentins Dag).

Husk at du kan tilføje en personlig hilsen, når du bestiller buketten online. Vi sørger for at printe din hilsen og inkludere den i buketten.

Blomsterlevering - afgiv din ordre inden kl. 14 på hverdage
Få hjælp til at få leveret blomster i Sønderborg

Få hjælp til at få leveret blomster i Sønderborg

Interflora har mange års erfaring med et koncept, der er mere end 100 år gammelt. Årene igennem har vi været i stand til at bevare den høje kvalitet og det brede udvalg. Det vil sige, at hvis du skal give en buket blomster i Sønderborg, er du ikke nødsaget til at bo i byen: Du kan bestille den buket, du ønsker på forhånd, og sende direkte via vores hjemmeside. Ligesom du også kan bestille blomster i den anden ende af landet og få dem leveret til modtagerens adresse i den pågældende by, hvis du ikke selv har mulighed for at aflevere blomsterne personligt. 

Kontakt os

Har du nogle spørgsmål angående din bestilling, er du altid velkommen til at kontakte os på 43 43 47 47 eller via vores kontaktside