Send blomster til Frederikshavn med Interflora

Send en flot buket blomster til en du har kær i Frederikshavn

Blomsterudbringning i Frederikshavn

Blomsterudbringning - bestil senest kl. 14 på hverdage
Vi leverer til alle adresser i Frederikshavn og resten af landet, herunder virksomheder, private hjem, kirker og receptioner. Jo mere information du kan give om leveringsadressen, desto bedre. Husk at angive virksomhedens navn, hvis din blomsterhilsen skal leveres til en arbejdsplads.
For levering samme dag, skal du afgive din bestilling senest kl. 14 (lørdage inden kl. 11.00). Prisen for personlig levering er 79 kr. Vi leverer dog ikke på søndage og helligdage (med undtagelse af Mors Dag, Fars Dag og Valentins Dag).

Du har også mulighed for at tilføje en personlig hilsen, når du bestiller buketten online. Vi sørger for at printe din hilsen og inkludere den i buketten.

Blomsterudbringning i Frederikshavn
Interflora - Service og kvalitet ud over det sædvanlige

Interflora - Service og kvalitet ud over det sædvanlige

Hos Interflora er vi kendt for vores kvalitetsprodukter og høje serviceniveau. Et omdømme vi har opnået ved at stille tårnhøje krav til leverandører og vores produktsortiment. Du kan derfor være sikker på at ligegyldig, hvilken buket eller gavekurv du vælger, er kvaliteten og udvalget i top.   

Gør lidt ekstra ud af din blomsterhilsen til Frederikshavn

Gør lidt ekstra ud af din blomsterhilsen til Frederikshavn

Vil du gerne gøre lidt ekstra ud af din blomsterhilsen? Interflora er ikke kun specialister i blomsterhilsner, nej vi leverer også de skønneste lejlighedsgaver. Vores lejlighedsgaver er perfekte til de anledninger, hvor du ønsker at gøre lidt ekstra ud af din blomsterhilsen. 
Prøv for eksempel en af vores delikate chokoladeforkælelser, det er den ultimative gave til personen, der er glad for søde sager, eller hvad med en kvalitets gin, som vil glæde enhver gin-entusiast. Mulighederne er mange, du finder derfor med sikkerhed noget, som vil falde i modtagerens smag. 
Der er derfor ikke grund til at gå flere butikker, når du skal købe en værtinde gave, mors dag gave eller noget helt tredje, du kan nemlig få det hele på vores hjemmeside.