Blomster i Frederikshavn

Få overblik over vores blomsterbutikker i Frederikshavn og lad vores dygtige florister binde en skøn buket til dig! 

Blomster i Frederikshavn: Service og kvalitet ud over det sædvanlige

Hos Interflora er vi kendt for vores kvalitets produkter og høje serviceniveau. Et omdømme vi har opnået ved at stille tårnhøje krav til alt lige fra florister og leverandører til produktsortiment. Du kan derfor være sikker på at ligegyldig, hvilken af vores blomsterbutikker du vælger at handle hos, er kvaliteten og udvalget i top.  
Glæd dig til at besøge vores blomsterbutikker i Frederikshavn, hvor du vil opleve en service og kvalitet ud over det sædvanlige! 
 

Bestil hurtigt og nemt blomster til Frederikshavn

Aldrig har det været nemmere at bestille blomster til Frederikshavn! Det eneste du skal gøre, er at vælge din favorit blomsterbuket på vores hjemmeside og udfylde bestillingsformularen, så klarer vi resten. Når vi har modtaget din bestilling, vil en af vores dygtige florister binde buketten, som herefter vil blive leveret på modtagerens adresse af en af vores blomsterbude. 
Foretrækker du personlig service, skal du ikke tøve med at ringe direkte til den blomsterbutik i Frederikshavn, du ønsker at bestille fra. De vil være behjælpelige, hvis du har specifikke ønsker til din buket. 
 

Blomsterudbringning i Frederikshavn

Ønsker du at få bragt en buket blomster ud i Frederikshavn eller nær området? Hos Interflora leverer vi blomster i hele Danmark, og Frederikshavn er ingen undtagelse! Bestiller du din buket inden kl. 12 på hverdage, kan du få leveret dine blomster i Frederikshavn samme dag, som du bestiller. 
Skal blomsterne leveres på en arbejdsplads i Frederikshavn, er det særdeles vigtigt, at du oplyser navnet på virksomheden, når du bestiller. 
 

Gør lidt ekstra ud af din blomsterhilsen til Frederikshavn

Vil du gerne gøre lidt ekstra ud af din blomsterhilsen? Interflora er ikke kun specialister i blomsterhilsner, nej vi leverer også de skønneste lejlighedsgaver Vores lejlighedsgaver er perfekte til de anledninger, hvor du ønsker at gøre lidt ekstra ud af din blomsterhilsen. 
Prøv for eksempel en af vores delikate chokoladeforkælelser, det er den ultimative gave til personen, der er glad for søde sager, eller hvad med en kvalitets gin, som vil glæde enhver gin-entusiast. Mulighederne er mange, du finder derfor med sikkerhed noget, som vil falde i modtagerens smag. 
Der er derfor ikke grund til at gå flere butikker, når du skal købe en værtinde gave, mors dag gave eller noget helt tredje, du kan nemlig få det hele hos vores blomsterbutikker i Frederikshavn eller via bestilling online. 
 

Find din lokale blomsterbutik i Frederikshavn

 

Leder du efter et godt sted at købe blomster i Frederikshavn? I Frederikshavn finder du ikke blot én, men flere dygtige blomsterbutikker som leverer blomster af højeste kvalitet. I alle vores blomsterbutikker i Frederikshavn kan du købe smukke skræddersyede blomsterbuketter og mange andre skønne lejlighedsgave. 
Nedenfor finder du en liste over vores blomsterbutikker i Frederikshavn, så du nemt kan finde den nærmeste blomsterhandler. Skal du til et arrangement i Frederikshavn, kan du med fordel bruge vores liste over blomsterbutikker i Frederikshavn til at planlægge, hvor du skal købe din værtsgave. 
Har du brug for hjælp til din bestilling af blomster i Frederikshavn, er du altid velkommen til at kontakte os. Du kan enten kontakte vores kundeservice, eller ringe direkte til din fortrukne blomsterbutik i Frederikshavn. Ligegyldig hvem du vælger at ringe til, kan du være sikker på, at vores servicemindede personale står klar til at hjælpe dig! 

 


Agaven
Hjørringvej 38
9900 Frederikshavn


Græsdal Blomster
Grundtvigsvej 11, Elling
9900 Frederikshavn


Flora Flora
Grundtvigsvej 3C, Elling
9900 Frederikshavn