Send blomster til Grindsted

Overrask med en flot buket blomster med Interflora

Blomsterudbringning i Grindsted

– levering samme dag

Kun det bedste er godt nok, hvis du spørger os. Af den grund stiller vi meget store krav til os selv. Det betyder at ligegyldig, hvor du bestiller blomster fra og hvilken buket det er, så det af bedste kvalitet. Vores strenge krav til niveauet af vores buketter, og udvalget af dem gør, at vi kan garantere dig, at du altid får leveret blomster af højeste kvalitet, når du bestiller dine blomster hos os. Har du ikke mulighed for selv at levere buketten? Bestil en smuk buket online. Vi leverer blomster og lejlighedsgaver i hele Danmark. 

Blomsterlevering - afgiv din ordre inden kl. 14 på hverdage
Vi leverer til alle steder i Grindsted og resten af landet, herunder virksomheder, private, kirker og receptioner. Jo flere oplysninger du kan give om leveringsadressen, desto bedre. Husk at inkludere virksomhedens navn, hvis din blomsterhilsen skal leveres til en arbejdsplads.
For levering samme dag, skal du afgive din bestilling senest kl. 14 (lørdage inden kl. 11.00). Prisen for personlig levering er 79 kr. Vi leverer dog ikke på søndage og helligdage (med undtagelse af Mors Dag, Fars Dag og Valentins Dag).

Husk at du kan tilføje en personlig hilsen, når du bestiller buketten online. Vi sørger for at printe din hilsen og inkludere den i buketten.