Blomster i Ballerup

Få blomster leveret lige til døren i Ballerup og omegn

Send blomster i Ballerup

Ønsker du at få leveret en buket blomster i Ballerup? Vi leverer skønne buketter og lejlighedsgaver i hele landet, og Ballerup er ingen undtagelse. Du kan derfor trygt lade os varetage din blomsterlevering, hvis du selv er forhindret i at overlevere dem selv. 
Vi har i mange år været kendt for den høje kvalitet, vi leverer og vælger du at købe blomster via vores hjemmeside, kan du derfor være sikker på, at kvaliteten er i orden. Vi er eksperter i vores felt og det har vi været i mange år. Vores fokus har altid været på kvalitet, service og sortiment og du kan derfor altid forvente et stort udvalg af flotte blomster og gavekurve med lækkerier.

Blomster hos Interflora: altid det bedste håndværk og kvalitet

Blomster hos Interflora: altid det bedste håndværk og kvalitet

Levering af blomster - afgiv din ordre inden kl. 16 på hverdage
Vi sørger for levering over hele landet, herunder arbejdspladser, private hjem, kirker og receptioner i Ballerup og omegn. Jo flere detaljer du kan give om leveringsadressen, desto bedre. Husk at inkludere firmaets navn, hvis din blomsterhilsen skal leveres på en arbejdsplads.

Du kan afgive din bestilling indtil kl. 16 for levering samme dag (lørdage og søndage inden kl. 11.00). Prisen for personlig levering er 79 kr. Vi leverer dog ikke helligdage (med undtagelse af Mors Dag, Fars Dag og Valentins Dag).

Glem ikke, at du kan tilføje en personlig hilsen, når du bestiller buketten online. Vi sørger for at printe og inkludere din hilsen med buketten.