Send blomster til Brædstrup med Interflora

Overrask med en flot buket blomster

Vi dækker hele landet

Også i Brædstrup

Levering af blomster - afgiv din ordre inden kl. 14 på hverdage
Vi sørger for levering over hele landet, herunder arbejdspladser, private hjem, kirker og receptioner i Brædstrup og omegn. Jo flere detaljer du kan give om leveringsadressen, desto bedre. Husk at inkludere firmaets navn, hvis din blomsterhilsen skal leveres på en arbejdsplads.
Du kan afgive din bestilling indtil kl. 14 for levering samme dag (lørdage inden kl. 11.00). Prisen for personlig levering er 79 kr. Vi leverer dog ikke på søndage og helligdage (med undtagelse af Mors Dag, Fars Dag og Valentins Dag).

Glem ikke, at du kan tilføje en personlig hilsen, når du bestiller buketten online. Vi sørger for at printe og inkludere din hilsen med buketten.

Vi dækker hele landet

Blomsterlevering Brædstrup

Skal du sende en kærlig hilsen til en du holder af i Brædstrup? Så er du kommet til det rette sted. Hos Interflora kan du nemlig sende blomster og gavekurve til en vilkårlig adresse i hele landet – også i Brædstrup kommune. 
Har du en begivenhed, som du desværre ikke kan komme til i Brædstrup, men stadig ønsker at forkæle med en lille gave, så kan du altid regne med Interflora. Du kan på vores hjemmeside finde et stort udvalg af både blomster og gavekurve.