Blomsterlevering i Holstebro

Få blomster leveret lige til døren i Holstebro og omegn

Skal du forkæle en du holder i Holstebro? Så kan du gøre det her. Med Interflora kan du finde et stort sortiment af både buketter og gavekurve til fornuftige priser. Vi har store og små buketter i forskellige priser. Se vores udvalg her og send direkte til adressen i Holstebro. 
Uanset hvem modtageren er, kan vi bistå med assistance, når buketten skal sammensættes. Vi har altid de flotteste i sæson, samtidig med at kvaliteten på dem er i top. De holder derfor både til før, under og efter leveringen. 

Blomsterlevering - afgiv din ordre inden kl. 14 på hverdage
Vi leverer til alle steder i Holstebro og resten af landet, herunder virksomheder, private, kirker og receptioner. Jo flere oplysninger du kan give om leveringsadressen, desto bedre. Husk at inkludere virksomhedens navn, hvis din blomsterhilsen skal leveres til en arbejdsplads.

For levering samme dag, skal du afgive din bestilling senest kl. 14 (lørdage inden kl. 11.00). Prisen for personlig levering er 79 kr. Vi leverer dog ikke på søndage og helligdage (med undtagelse af Mors Dag, Fars Dag og Valentins Dag).

Husk at du kan tilføje en personlig hilsen, når du bestiller buketten online. Vi sørger for at printe din hilsen og inkludere den i buketten.