Blomster i Humlebæk

Få blomster leveret lige til døren i Humlebæk og omegn

Send blomster til Humlebæk

Er du på udkig efter den perfekte blomsterhilsen? Så er du havnet på den helt rigtige side. Med Interflora kan du nemlig sende buketter og gavekurve direkte til modtagerens adresse i Humlebæk. Interflora handler ikke kun om blomster. Hos os har du nemlig mulighed for at sende en gavekurv fyldt med lækkerier. 
På vores hjemmeside finder du et stort udvalg af gavekurve. I kurvene kan du blandt andet finde et hav af lækre specialiteter såsom chokolade, juice, kaffe, specialøl, whisky, cognac, gin og meget mere.

Hvad kan du sende med Interflora?

Hvad kan du sende med Interflora?

Blomsterforsendelse - bestil før kl. 14 på hverdage
Vi leverer til alle adresser i Humlebæk og resten af landet, herunder virksomheder, private hjem, kirker og receptioner. Jo mere information du kan give om leveringsadressen, desto bedre. Husk at angive virksomhedens navn, hvis din blomsterhilsen skal leveres til en arbejdsplads.

Du kan afgive din bestilling indtil kl. 14 for levering samme dag (lørdage inden kl. 11.00). Prisen for personlig levering er 79 kr. Vi leverer dog ikke på søndage og helligdage (med undtagelse af Mors Dag, Fars Dag og Valentins Dag).

Du har også mulighed for at tilføje en personlig hilsen, når du bestiller buketten online. Vi sørger for at printe din hilsen og inkludere den i buketten.