Blomsterlevering i Vejle

Overrask én du holder af og send blomster til personen i Vejle eller omegn

Det er enkelt og nemt at bestille på vores hjemmeside. Bor du i den anden ende af landet og ikke kan deltage begivenheden i Vejle, så er Interflora den rette løsning.
Hos Interflora sørger vi altid for pæne og friske blomster. Din buket er frisk, og du er garanteret den samme høje kvalitet, der altid har været forbundet med navnet Interflora. At give en buket blomster til nogen, der fejrer noget særligt, eller som du bare mener har fortjent det, er en oplagt gave – enten alene eller som en gave i sammenhæng med noget andet. Det er eksempelvis umådelig svært at forestille sig et bryllup, hvor blomster ikke indgår på den ene eller anden måde. På samme måde kan det gøre sig gældende med fødselsdage – i hvert fald hvis fødselaren er typen, der godt kan lide blomster.
Måske er du også bare i humør til at give en, du godt kan lide i Vejle, noget lidt specielt ved at vise, at du tænker på personen. Og her er en buket flotte blomster en af de smukkeste, mest simple og individuelle måder at sige det på. 
På grund af vores høje krav til niveauet, når det gælder blomsterne og udvalget af dem, kan vi garantere, at du altid får toppen af kransekagen, når du bestiller blomster gennem Interflora.

Levering af blomster - afgiv din ordre inden kl. 14 på hverdage
Vi sørger for levering over hele landet, herunder arbejdspladser, private hjem, kirker og receptioner i Vejle og omegn. Jo flere detaljer du kan give om leveringsadressen, desto bedre. Husk at inkludere firmaets navn, hvis din blomsterhilsen skal leveres på en arbejdsplads.

Du kan afgive din bestilling indtil kl. 14 for levering samme dag (lørdage inden kl. 11.00). Prisen for personlig levering er 79 kr. Vi leverer dog ikke på søndage og helligdage (med undtagelse af Mors Dag, Fars Dag og Valentins Dag).

Glem ikke, at du kan tilføje en personlig hilsen, når du bestiller buketten online. Vi sørger for at printe og inkludere din hilsen med buketten.