Blomsterlevering i Vejle

Overrask én du holder af, og send blomster til personen i Vejle eller omegn. Vores florister står klar til at sammensætte lige præcis den buket eller gavekurv, som du ønsker at sende afsted. Tilføj et personligt kort med en lille hilsen, og så sørger vi for at den kommer sikkert frem til modtageren. 

Bestil blomster nemt og enkelt på vores hjemmeside

Det er enkelt og nemt at bestille på vores hjemmeside. Bor du i den anden ende af landet og ikke kan deltage begivenheden i Vejle, så er Interflora den rette løsning. 

Hos Interflora sørger vi altid for pæne og friske blomster. Din buket er frisk, og du er garanteret den samme høje kvalitet, der altid har været forbundet med navnet Interflora. At give en buket blomster til nogen, der fejrer noget særligt, eller som du bare mener har fortjent det, er en oplagt gave – enten alene eller som en gave i sammenhæng med noget andet. Det er eksempelvis umådelig svært at forestille sig et bryllup, hvor blomster ikke indgår på den ene eller anden måde. På samme måde kan det gøre sig gældende med blomster til fødselsdage – i hvert fald hvis fødselaren er typen, der godt kan lide blomster. 

Måske er du også bare i humør til at give en, du godt kan lide i Vejle, noget lidt specielt ved at vise, at du tænker på personen. Og her er en buket flotte blomster en af de smukkeste, mest simple og individuelle måder at sige det på.  

På grund af vores høje krav til niveauet, når det gælder blomsterne og udvalget af dem, kan vi garantere, at du altid får toppen af kransekagen, når du bestiller blomster gennem Interflora. 

En smuk buket der afspejler Vejles skønhed 

En smuk buket der afspejler Vejles skønhed 

 

Vejle er den niende største by i Danmark, og er kendt for den flotte Vejle Fjord. Byen ligger ud til vandet, hvor skovklædte skrænter og en rolig vandflade pryder udseendet hele vejen gennem den 22 kilometer lange fjord. Den smukke og dog dramatiske natur er kendetegnende for byen, og dette visuelle udtryk kan du også finde i vores buketter – hvis du ønsker en rigtig Vejle-inspireret buket til den du har kær. 

 

Bestil inden 14 og vi leverer samme dag i hele Vejle 

Vi kan levere blomster over hele landet, og det gælder også Vejle og omegn. Det gælder uanset om du vil bestille blomster til en arbejdsplads, et privat hjem, kirker eller receptioner. Så længe vi har de fornødne oplysninger, såsom navnet på virksomheden, etage, navnet på modtageren og andet relevant, så sikrer vores leverandører at din hilsen kommer sikkert frem. 

Du kan afgive din bestilling indtil kl. 14 for levering samme dag (lørdage inden kl. 11.00). Prisen for personlig levering er 79 kr. Vi leverer ikke på søndage og helligdage. Vi holder dog åbent i anledning af Mors dag, Fars dag og Valentines dag, så her kan du få leveret blomster hvis disse skulle falde på en helligdag eller en søndag. Vi anbefaler, at du bestiller dine blomster eller gavekurv i god tid, da det vil være travle dage. På den måde er du garanteret, at din kærlige hilsen kommer sikkert frem.  

Glem ikke, at du kan tilføje en personlig hilsen, når du bestiller buketten online. Vi sørger for at printe og inkludere din hilsen med buketten. 

Vores service tilbyder, at du kan uploade dit eget billede og bruge dette som kort til buketten. På den måde kan du gøre det endnu mere personligt, og være med til at sikre endnu større glæde hos modtageren.