Send blomster til Lyngby

Overrask med en flot buket blomster

Altid stort udvalg af blomster

Lyngby er placeret i den nordlige del af Storkøbenhavn, og er blandt andet kendt for Frilandsmuseet, Lyngby Boldklub og for at have et livligt handelsliv. Står du, og skal bruge en smuk buket blomster til en særlig anledning i Lyngby, er du kommet til det helt rette sted. Her på siden finder du et overblik over alle de flotte blomster og gavekurve vi tilbyder. 

Hos Interflora finder du nemlig et stort udvalg af blomster til enhver anledning, hvilket skaber uendeligt mange kombinationsmuligheder.  

Udbringning af blomster i Lyngby

Udbringning af blomster i Lyngby

- altid høj kvalitet

Blomsterlevering - afgiv din ordre inden kl. 14 på hverdage
Vi leverer til alle steder i Lyngby og resten af landet, herunder virksomheder, private, kirker og receptioner. Jo flere oplysninger du kan give om leveringsadressen, desto bedre. Husk at inkludere virksomhedens navn, hvis din blomsterhilsen skal leveres til en arbejdsplads.

For levering samme dag, skal du afgive din bestilling senest kl. 14 (lørdage inden kl. 11.00). Prisen for personlig levering er 79 kr. Vi leverer dog ikke på søndage og helligdage (med undtagelse af Mors Dag, Fars Dag og Valentins Dag).

Husk at du kan tilføje en personlig hilsen, når du bestiller buketten online. Vi sørger for at printe din hilsen og inkludere den i buketten.