Send blomster til Ringsted med Interflora

Overrask med en flot buket blomster med Interflora

Blomsterudbringning i Ringsted – levering samme dag

Blomsterudbringning - bestil senest kl. 14 på hverdage
Vi leverer til alle adresser i Ringsted og resten af landet, herunder virksomheder, private hjem, kirker og receptioner. Jo mere information du kan give om leveringsadressen, desto bedre. Husk at angive virksomhedens navn, hvis din blomsterhilsen skal leveres til en arbejdsplads.
For levering samme dag, skal du afgive din bestilling senest kl. 14 (lørdage inden kl. 11.00). Prisen for personlig levering er 79 kr. Vi leverer dog ikke på søndage og helligdage (med undtagelse af Mors Dag, Fars Dag og Valentins Dag).

Du har også mulighed for at tilføje en personlig hilsen, når du bestiller buketten online. Vi sørger for at printe din hilsen og inkludere den i buketten.

Blomsterudbringning i Ringsted – levering samme dag
Send blomster til Ringsted i dag

Send blomster til Ringsted i dag

Ringsted er placeret i Midtsjælland, og er en af de ældste byer på Sjælland. Byen er især kendt for Sankt Bendts Kirken, hvor flere danske konger er begravet. 

Ønsker du at forkæle en du holder af i Ringsted, så kan Interflora helt sikkert være dig behjælpelig. På vores hjemmeside er det ikke kun blomster man kan finde. Vil du gøre lidt ekstra ud af din bestilling, så har vi et stort sortiment af gavekurve i forskellige størrelser og priser. Du kan med god samvittighed sende en flot buket med en gavekurv bestående af blandt andet, vin, whisky, chokolade, specialøl, kaffe og meget mere. Du kan se udvalget af gavekurve her. 

Skal vi hjælpe dig?

Har du nogen spørgsmål til din bestilling, eller andet i forbindelse med køb af blomster i Ringsted, er du altid velkommen til at kontakte os på 43 43 47 47 eller via vores kontaktside. Hos Interflora sætter vi nemlig en stor ære i at hjælpe vores kunder på bedste vis.