Blomster i Brønderslev

Overrask én du holder af

Bestil blomster online og send den samme dag

Hos Interflora kan du sende blomster til Brønderslev uanset, hvor du befinder dig i landet eller udlandet. På vores hjemmeside kan du altid forvente at finde et bredt sortiment af flotte buketter og lækre gavekurve, som du kan sende.
Du ærgrer dig måske over at du ikke kan deltage begivenheden fysisk, men gerne vil give en gave, så kan du altid regne med Interflora. Med Interflora kan du sende en flot buket eller gavekurv lige til adressen, både til privat og erhverv. 

Kvalitet ud over det sædvanlige

Kvalitet ud over det sædvanlige

Blomsterlevering - afgiv din ordre inden kl. 14 på hverdage
Vi leverer til alle steder i Brønderslev og resten af landet, herunder virksomheder, private, kirker og receptioner. Jo flere oplysninger du kan give om leveringsadressen, desto bedre. Husk at inkludere virksomhedens navn, hvis din blomsterhilsen skal leveres til en arbejdsplads.

For levering samme dag, skal du afgive din bestilling senest kl. 14 (lørdage inden kl. 11.00). Prisen for personlig levering er 79 kr. Vi leverer dog ikke på søndage og helligdage (med undtagelse af Mors Dag, Fars Dag og Valentins Dag).

Husk at du kan tilføje en personlig hilsen, når du bestiller buketten online. Vi sørger for at printe din hilsen og inkludere den i buketten.