Send blomster til Give med Interflora

Overrask én du holder af og send blomster til personen i Give eller omegn

Send blomster i Give

Uanset om du er bosiddende i Give eller andetsteds i Danmark, har du mulighed for at få blomster leveret direkte hjem. Med Interflora er det enkelt at sende en buket og en personlig besked til enhver adresse i Give via Interflora. Det kan være til en bryllupsdag, en fødselsdagsfest eller en konfirmation, hvor du ønsker at sende en buket, men kan ikke være til stede. Vores sortiment er altid bredt, og vi sikrer den samme høje kvalitet, uanset hvor du ønsker blomsterne leveret i landet.
Via vores hjemmeside kan du nemt håndtere alt, lige fra at placere din ordre til at foretage betalingen, og samtidigt vælge personlig levering. Vi garanterer, at blomsterne er friske ved levering til den person, du har i tankerne.

Vi dækker hele landet

Vi dækker hele landet

Også Give


Blomsterlevering - afgiv din ordre inden kl. 14 på hverdage
Vi leverer til alle steder i Give og resten af landet, herunder virksomheder, private, kirker og receptioner. Jo flere oplysninger du kan give om leveringsadressen, desto bedre. Husk at inkludere virksomhedens navn, hvis din blomsterhilsen skal leveres til en arbejdsplads.
For levering samme dag, skal du afgive din bestilling senest kl. 14 (lørdage inden kl. 11.00). Prisen for personlig levering er 79 kr. Vi leverer dog ikke på søndage og helligdage (med undtagelse af Mors Dag, Fars Dag og Valentins Dag).

Husk at du kan tilføje en personlig hilsen, når du bestiller buketten online. Vi sørger for at printe din hilsen og inkludere den i buketten.