Blomsterlevering i Hørsholm

Overrask én du holder af og send blomster til personen i Hørsholm eller omegn

Send blomster i Hørsholm

Står du og skal bruge en buket blomster til en speciel anledning et sted i Hørsholm, er du kommet til dette rette sted. Her på siden har du mange muligheder i forbindelse med at sende en buket blomster eller en gavekurv lige til adressen. På vores hjemmeside finder du både store og små buketter i forskellige prisklasser.

De mange buketter kan fås til forskellige anledninger. Vi har alt fra sprudlende buketter til de lidt mere nedtonet buketter. Du kan se meget mere til buketterne her. 

Vi dækker hele landet

Vi dækker hele landet

Også i Hørsholm

Blomsterlevering - afgiv din ordre inden kl. 14 på hverdage

Vi leverer til alle steder i Hørsholm og resten af landet, herunder virksomheder, private, kirker og receptioner. Jo flere oplysninger du kan give om leveringsadressen, desto bedre. Husk at inkludere virksomhedens navn, hvis din blomsterhilsen skal leveres til en arbejdsplads.

For levering samme dag, skal du afgive din bestilling senest kl. 14 (lørdage inden kl. 11.00). Prisen for personlig levering er 79 kr. Vi leverer dog ikke på søndage og helligdage (med undtagelse af Mors Dag, Fars Dag og Valentins Dag).

Husk at du kan tilføje en personlig hilsen, når du bestiller buketten online. Vi sørger for at printe din hilsen og inkludere den i buketten.