Send blomster til Hjørring med Interflora

Blomster til enhver lejlighed

Bestil blomster online og send den samme dag

Bestil blomster online og send den samme dag

Hos Interflora kan du sende blomster til Hjørring uanset, hvor du befinder dig i landet eller udlandet. På vores hjemmeside kan du altid forvente at finde et bredt sortiment af flotte buketter og lækre gavekurve, som du kan sende. 

 

Du ærgrer dig måske over at du ikke kan deltage begivenheden fysisk, men gerne vil give en gave, så kan du altid regne med Interflora. Med Interflora kan du sende en flot buket eller gavekurv lige til adressen, både til privat og erhverv. 

 

Blomsterforsendelse - bestil før kl. 14 på hverdage
Vi leverer til alle adresser i Hjørring og resten af landet, herunder virksomheder, private hjem, kirker og receptioner. Jo mere information du kan give om leveringsadressen, desto bedre. Husk at angive virksomhedens navn, hvis din blomsterhilsen skal leveres til en arbejdsplads.
Du kan afgive din bestilling indtil kl. 14 for levering samme dag (lørdage inden kl. 11.00). Prisen for personlig levering er 79 kr. Vi leverer dog ikke på søndage og helligdage (med undtagelse af Mors Dag, Fars Dag og Valentins Dag).

Du har også mulighed for at tilføje en personlig hilsen, når du bestiller buketten online. Vi sørger for at printe din hilsen og inkludere den i buketten.