Blomster i Skive

Smukke buketter til alle lejligheder

Leder du efter en dygtig blomsterhandler i Skive? Hos Interflora er kvaliteten altid i top. Få overblik over vores blomsterbutikker i Skive og lad vores dygtige florister sammensætte en smuk blomsterhilsen for dig 

Blomster i Skive: altid højeste kvalitet

Hos Interflora bliver der stillet tårnhøje krav til alt lige fra leverandører til florister og produkter. Af den grund er det også et krav, at vores blomsterhandlere skal bestå vores kvalitetstest for at blive en del af Interflora. 
Alt dette er gjort for at sikre kvaliteten og udvalget i vores butikker, så du altid kan vide dig sikker på niveauet, når du handler hos os. Det samme gælder vores blomsterbutikker i Skive, hvor vores dygtige florister altid står klar til at hjælpe dig med at binde en smuk buket og finde en skøn lejlighedsgave. 
 

Hurtig og nem bestilling af blomster i Skive

Vælger du at bestille dine blomster online hos Interflora, vil du opleve, hvor let det at bestille blomster kan være. Det eneste du skal gøre er finde din favorit buket og udfylde bestillingsformularen, resten klarer vi. 
Er du en af dem, der foretrækker personlig service, er du selvfølgelig også velkommen til at ringe direkte til én af vores blomsterbutikker i Skive, hvor du kan få skræddersyet den blomsterbuket du drømmer om. 

Tilføj en lejlighedsgave til din blomsterhilsen

Der er ingen grund til at gå i flere butikker, når du kan få det hele i vores blomsterbutikker i Skive eller via bestilling online. 
Hos Interflora er vi nemlig ikke kun specialister i blomster men også i skønne lejlighedsgaver, der med sikkerhed vil glæde modtageren. I vores sortiment af lejlighedsgaver finder du alt fra delikatesse chokolade og lakridser til special øl og gin. Ønsker du at gøre lidt ekstra ud af din bestilling, kan du derfor med fordel tilføje en af vores skønne lejlighedsgaver til din blomsterhilsen.  
 

Blomsterudbringning i Skive

Med omkring 400 blomsterhandlere på landsplan, finder du altid med sikkerhed en blomsterbutik nær dig eller bestemmelsesstedet. Vores blomsterudbringnings-service dækker hele landet, og bestiller du inden kl. 12, kan du endda få leveret dine blomster i Skive, samme dag som du bestiller. Vi gør altid vores bedste for at give dig den bedst mulige oplevelse og service. Du kan derfor trygt lade os stå for din blomsterudbringning i Skive. 
Ønsker du at bestille blomsterudbringning til en arbejdsplads i Skive, er det vigtigt, at du husker at oplyse virksomhedens navn, når du bestiller. 
 

Find din lokale blomsterbutik i Skive

Er du på udkig efter en smuk buket blomster i Skive til en god veninde, eller måske bare til dig selv? Nedenfor kan du danne dig et overblik over, hvor du finder en dygtig blomsterhandler i Skive. For er der én ting der er sikkert, så er det, at alle Interfloras blomsterbutikker leverer blomster af højeste kvalitet. 
Kommer du langvejs fra, kan du med fordel bruge nedstående liste til at planlægge, hvor du skal hente blomster på vej hen til dit bestemmelsessted. 
Ønsker du hjælp til valg af buket, eller er der opstået et problem med din bestilling? Ligegyldig årsagen er du altid velkommen til at kontakte os. Ring til vores kundeservice på eller gør brug af vores kontaktside. Har du særlige ønsker til din blomsterbuket, er du også altid velkommen til at ringe direkte til den blomsterhandler i Skive, hvor buketten er bestilt fra. 

 

Egeris Blomster
Kirke Allé 97
7800 Skive 


Hovmøllers Blomster
Frederiksgade 3 A
7800 Skive