Blomster-i-Odense

Blomster i Odense

Blomster i Odense

Er du på udkig efter en blomsterhandler i Odense, så er du kommet til det rigtige sted. Odense er byen, der er kendt for blandt andet forfatteren H.C. Andersen og nationalskjalden Kim Larsen. Men Odense er også berømt for sin store blomsterfestival, der trækker folk fra nær og fjern til byen, når den bliver præget og pakket ind i farverig flora fra ende til anden. Derfor er det måske ikke så underligt, at byen er fyldt med blomsterbutikker. Og de allerbedste af blomsterhandlerne samarbejder med os hos Interflora. Her på siden kan du se en oversigt over Interfloras mange blomsterbutikker i Odense, hvor du kan købe buketter i alle størrelser, prisklasser og med vidt forskellige udtryk, alt afhængig af hvad du har af ønsker og præferencer til dine blomster. Vores dygtige fynske florister kan hjælpe med alt fra de klassiske buketter, du finder på vores hjemmeside, til de mere unikke buketter, vi laver på bestilling. Alle vores buketter har det til fælles, at de hjælper med til at rammesætte den situation, du gerne vil pryde med blomster, på perfekt vis. Skal du bruge blomster til at give den helt rigtige stemning til et arrangement – det kunne være et bryllup, en konfirmation eller en fødselsdag – eller har du bare lyst til at gøre noget specielt for en særlig person, du holder af, så kan vores mange blomsterbutikker i Odense alle sammen hjælpe dig godt videre fra ide til handling.

Interflora hjælper dig med at finde blomster i Odense

Hos Interflora har vi mange års erfaring med blomster. Vores koncept har mere end 100 år på bagen, og det er den tradition, vores odenseanske florister trækker på, når de hver dag leverer blomster i Odense af samme høje kvalitet og med samme brede udvalg. Det geniale ved vores koncept i Interflora er, at vi kan levere den samme høje kvalitet i blomster over hele landet. Det vil sige, at hvis du skal give en buket blomster i Odense, behøver du ikke nødvendigvis at bo i byen: Du kan på forhånd bestille de blomster, du ønsker, og så kan du afhente dem i en af vores blomsterhandlere i Odense. På den måde kan du bestille dine blomster på forhånd og afhente dem helt lokalt i den blomsterhandler i Odense, du har valgt – med samme høje forsikring om kvaliteten af produktet, som har gjort vores koncept verdenskendt. For hver en blomsterbutik i Odense, der samarbejder med os hos Interflora, skal nemlig præstere det samme høje niveau med hver buket, for at de kan kalde sig en af vores blomsterhandlere.

Her finder du blomsterbutikker i Odense, der samarbejder med Interflora

For at gøre det nemt og overskueligt for dig at finde frem til, hvilke blomsterhandlere i Odense du kan benytte dig af, hvis du skal give en, to eller mange buketter med blomster, har vi samlet en liste over alle dem, vi samarbejder med. Så skal du kun spekulere over, hvilke blomster du har lyst til at give til den person, du har kær eller holder af. Her kan du købe blomster i Odense:

 • Blomsterværkstedet Tine P.
  Vestergade 21
  5000 Odense C
 • Falen Blomster
  Falen 42
  5000 Odense C

Sara

 • Hjallesevej 10
  5000 Odense C
 • Blomster Højen
  Risvangen 10
  5210 Odense NV
 • Blomster by Sløk
  Rugårdsvej 192
  5210 Odense NV
 • Blomsterværkstedet Tine P.
  Åbakkevej 69 C
  5210 Odense NV
 • Blomsterværkstedet Tine P.
  Ørbækvej 75, Butik 217
  5220 Odense SØ
 • Blomsterværkstedet Tine P.
  Dalumvej 32
  5250 Odense SV
 • Dalum Blomster
  Dalumvej 92
  5250 Odense SV