Blomsterlevering i Odense

Få blomster leveret lige til døren i Odense og omegn

Send blomster i Odense

Skal du sende blomster til én, du holder af i Odense? Så er du kommet til det rigtige sted. Odense er byen, der er kendt for blandt andet forfatteren H.C. Andersen og nationalskjalden Kim Larsen. Men Odense er også berømt for sin store blomsterfestival, der tiltrækker folk fra nær og fjern med sin farveprægtige flora, der indhyller byen i skønhed fra ende til anden. Derfor er det ikke overraskende, at byen også er fyldt med blomsterbutikker. Du har altså mange muligheder, når du vil sende blomster til nogen Odense.
Her på siden kan du altid købe buketter i alle størrelser, prisklasser og med hvert sit unikke udtryk. Uanset dine ønsker og præferencer til buketten, tilbyder vi den perfekte løsning. Vi kan hjælpe med alt fra de klassiske buketter, du finder på vores hjemmeside, til de mere særlige sammensætninger.
Hos Interflora har vi mange års erfaring med blomster. Vores koncept har mere end 100 år på bagen, og det er den tradition, vi trækker på, når vi leverer blomster. Så uanset om det er til en speciel lejlighed eller bare for at glæde en du har kær, kan vi hjælpe, når du vil sende blomster i Odense.

Blomsterlevering - afgiv din ordre inden kl. 14 på hverdage
Vi leverer til alle steder i Odense og resten af landet, herunder virksomheder, private, kirker og receptioner. Jo flere oplysninger du kan give om leveringsadressen, desto bedre. Husk at inkludere virksomhedens navn, hvis din blomsterhilsen skal leveres til en arbejdsplads.
For levering samme dag, skal du afgive din bestilling senest kl. 14 (lørdage inden kl. 11.00). Prisen for personlig levering er 79 kr. Vi leverer dog ikke på søndage og helligdage (med undtagelse af Mors Dag, Fars Dag og Valentins Dag).
Husk at du kan tilføje en personlig hilsen, når du bestiller buketten online. Vi sørger for at printe din hilsen og inkludere den i buketten.

Når du bestiller hos Interflora får du altid samme høje kvalitet, uanset om du skal have dine blomster leveret til Odense eller et andet sted i landet.
Leder du efter en buket til et bryllup, et jubilæum eller en fødselsdag – eller har du blot lyst til at skabe noget særligt for en person, du holder af, så finder du den ideelle løsning hos Interflora.
Vi har altid et stort udvalg af flotte blomster og gavekurve, og det eneste, du skal gøre, er at lave din bestilling online.
Har du brug for hjælp til at sammensætte den helt rigtige buket, er der hjælp at hente hos vores dygtige florister på 77 77 77 77. Sammen sørger vi for, at du får sendt nogle smukke blomster afsted til Odense.