Blomsterlevering i Randers

Få blomster leveret lige til døren i Randers og omegn
Interflora dækker hele landet

Interflora dækker hele landet

Også i Randers

Blomsterlevering - afgiv din ordre inden kl. 14 på hverdage
Vi leverer til alle steder i Randers og resten af landet, herunder virksomheder, private, kirker og receptioner. Jo flere oplysninger du kan give om leveringsadressen, desto bedre. Husk at inkludere virksomhedens navn, hvis din blomsterhilsen skal leveres til en arbejdsplads.

For levering samme dag, skal du afgive din bestilling senest kl. 14 (lørdage inden kl. 11.00). Prisen for personlig levering er 79 kr. Vi leverer dog ikke på søndage og helligdage (med undtagelse af Mors Dag, Fars Dag og Valentins Dag).

Husk at du kan tilføje en personlig hilsen, når du bestiller buketten online. Vi sørger for at printe din hilsen og inkludere den i buketten.
 

Send blomster i Randers

Skal du forkæle eller overraske en du holder af i Randers? Så er du kommet til det rette sted. Uanset hvilken anledning du har planer om at give blomsterne i – om det er til et bryllup, en fest, en fødselsdag eller bare som en venlig, spontan gave uden nogen speciel anledning – så er det her du kan gøre det. 
På vores hjemmeside kan du altid finde et bredt udvalg af flotte blomster og gavekurve, der passer til enhver smag. Vælg den buket du ønsker at få leveret, så klarer vi resten.

Randers - Byen ved Gudenåen

Randers, smukt beliggende ved Gudenåen, er en by med en rig historie og en mangfoldig kultur. Her, hvor floden møder byen, bidrager byens blomster med en ekstra dimension af skønhed og harmoni til det lokale miljø, og de er en integreret del af byens identitet og atmosfære.
Randers er en by hvor natur og urbanitet går hånd i hånd, og hvor byens parker, pladser og gader er et levende udstillingsvindue af blomsterpragt og botanisk diversitet. Både lokale og besøgende bydes velkommen af den farverige og livlige flora.
Interflora i Randers: Med Interflora kan du sende eksklusive blomsterbuketter til Randers og overraske dine kære med en visuel og duftende oplevelse. Uanset om det er en romantisk gestus, en fødselsdagsbuket eller en sympatisk hilsen, er vi her for at hjælpe dig med at formidle dine følelser gennem blomster. Send blomster til Randers med Interflora og udtryk din kærlighed, taknemmelighed eller medfølelse med en håndbundet buket, der taler direkte til hjertet. Bestil dine blomster online med Interflora nu, og lad os levere din dybfølte hilsen med elegance og stil!