Send blomster til Slagelse med Interflora

Send en personlig blomsterhilsen og få den leveret samme dag. Hos Interflora ved vi hvor vigtigt det er, at kunne sende en flot hilsen til en man har kær, selvom man ikke kan levere den personligt. Derfor tilbyder vi levering af blomster i hele Danmark, og bestiller du inden kl. 14, så leverer vi samme dag. 

Sig det med blomster – også i Slagelse

 

Med sine godt 34.500 indbyggere er Slagelse i top ti over største byer på Sjælland, og samtidig er det en af de ældste. Med Interfloras mange samarbejdspartnere har vi stor ekspertise med at levere blomster i hele Slagelse, samt de omkringliggende byer. Vores udvalg sikrer, at du kan finde den perfekte blomsterhilsen til lige netop dine behov og ønsker. Så sikrer vi kvaliteten. 

 

 

Blomsterlevering er vores spidskompetence 

 

Skal du forkæle eller overraske en du holder af i Slagelse? Så er du kommet til det rette sted. 

Vi leverer til alle steder i Slagelse og resten af landet, herunder virksomheder, private, kirker og receptioner. Hvis vi skal levere til en arbejdsplads, en kirke eller lignende, så er det vigtigt at du giver så mange informationer om den præcise adresse som muligt. Så har vores leverandører de bedste forudsætninger for at levere lige netop din buket det helt rigtige sted. Husk at inkludere virksomhedens navn, hvis din blomsterhilsen skal leveres til en arbejdsplads. 

For levering samme dag, skal du afgive din bestilling senest kl. 14 (lørdage inden kl. 11.00). Prisen for personlig levering er 79 kr. Vi leverer dog ikke på søndage og helligdage (med undtagelse af Mors Dag, Fars Dag og Valentins Dag). 

 

Husk at du kan tilføje en personlig hilsen, når du bestiller buketten online. Vi sørger for at printe din hilsen og inkludere den i buketten. 

Sig det med blomster – også i Slagelse

Kvalitet i produktet og bredde i sortimentet er Interfloras varemærke 

 

Kvalitet og udvalg er nogle af de vigtigste parametre for os i Interflora, og derfor kan du også regne med, at alle vores forhandlere kan dække dine behov. Vores interesse for kvaliteten kommer til udtryk på den måde, at blomsterne altid er af fineste kvalitet, mens vores fokus på sortiment handler om, at du altid har en masse forskellige blomster at vælge mellem, når du besøger vores hjemmeside. 

Dertil kommer vores hurtige levering, hvor vi kan sikre levering samme dag hvis du bestiller inden kl. 14 på hverdage, og inden kl. 11 på lørdage. Det gør det både nemt og bekvemt for dig at skulle sende en hilsen, til den du har kær. 

Kvalitet i produktet og bredde i sortimentet er Interfloras varemærke 

Har du brug for hjælp til din blomsterhilsen? 

Er du i tvivl om, hvilken buket eller gavekurv du skal vælge, eller har du spørgsmål vedrørende din bestilling, er du altid velkommen til at tage kontakt til os. Vores mange års erfaring gør os til eksperter, når det kommer til at vælge den helt rigtige buket. Det gælder uanset anledningen. 

Vores udvalg dækker særlige anledninger, så leder du efter en fødselsdagsbuket, en buket til valentines, jubilæumsbuketter eller en ”tak for sidst”-buket, så har vi det hele. Interflora er din leverandør, når du skal sende en kærlig hilsen. 

Vi besvarer med glæde dine spørgsmål og hjælper dig med at finde den helt rette buket til din anledning. Ring til os på 43 43 47 47 eller kontakt os via vores kontaktside. Vi glæder os til at høre fra dig!