Blomster-i-Slagelse

Blomster i Slagelse

Blomster i Slagelse – find Interflora-forhandlere i Slagelse her

Leder du efter en oversigt over, hvor du kan købe blomster i Slagelse? Så er du kommet til det rette sted. I bunden af denne side kan du se en oversigt over alle de steder i Slagelse, hvor du kan bestille blomster gennem os i Interflora. Siden her er en let og overskuelig måde for dig at finde ud af, hvilken af vores florister der har adresse tættest på dig eller på det sted, hvor du skal bruge buketten. På den måde kan du spare en masse tid og energi og i stedet koncentrere dig om at finde ud af, hvordan blomsterne skal se ud, og hvor mange du skal bruge. Vores dygtige florister i byen står i hvert fald klar til at hjælpe dig med at finde de blomster, du skal bruge, i Slagelse. Uanset hvilken sammenhæng dine buketter skal bruges i – om det bare er en spontan gave, du har lyst til at give til en person, du holder af, eller om en særlig begivenhed i Slagelse kalder på blomster – kan du regne med, at vi kan dække de behov, du måtte have for din bukets udseende. Måske er du inviteret som gæst til et bryllup, en konfirmation eller noget helt tredje i Slagelse, og i alle disse tilfælde kan vi være behjælpelige med inspiration, planlægning og bestilling.

Kvalitet i produktet og bredde i sortimentet er Interfloras varemærke

Kvalitet og udvalg er nogle af de vigtigste parametre for os i Interflora, og derfor kan du også regne med, at alle vores forhandlere kan dække dine behov. Vores interesse for kvaliteten kommer til udtryk på den måde, at blomsterne altid er af fineste kvalitet, mens vores fokus på sortiment handler om, at du altid har en masse forskellige blomster at vælge mellem, når du kommer ned i vores butik.

Her i Slagelse kan du købe blomster gennem Interflora

Listen nedenfor viser i punktform, hvor vores forskellige forhandlere af blomster i Slagelse holder til. Så kan du selv vælge, hvilken blomsterbutik i Slagelse du vil benytte dig af. Uanset hvilken af vores florister, du vil kontakte, kan du regne med kvaliteten af produktet – og det gælder for så vidt også for vores blomsterbutikker i resten af landet.

 • Hjerteblomsten
  Algade 39
  4220 Korsør
 • Blomsterhuset Slagelse
  Løvegade 18
  4200 Slagelse
 • Tommelise Blomster
  Jernbanegade 20
  4200 Slagelse