Send blomster til Slagelse med Interflora

Send en personlig blomsterhilsen i dag

Blomsterlevering - afgiv din ordre inden kl. 14 på hverdage

Skal du forkæle eller overraske en du holder af i Slagelse? Så er du kommet til det rette sted.
Vi leverer til alle steder i Slagelse og resten af landet, herunder virksomheder, private, kirker og receptioner. Jo flere oplysninger du kan give om leveringsadressen, desto bedre. Husk at inkludere virksomhedens navn, hvis din blomsterhilsen skal leveres til en arbejdsplads.
For levering samme dag, skal du afgive din bestilling senest kl. 14 (lørdage inden kl. 11.00). Prisen for personlig levering er 79 kr. Vi leverer dog ikke på søndage og helligdage (med undtagelse af Mors Dag, Fars Dag og Valentins Dag).

Husk at du kan tilføje en personlig hilsen, når du bestiller buketten online. Vi sørger for at printe din hilsen og inkludere den i buketten.

Blomsterlevering - afgiv din ordre inden kl. 14 på hverdage

Kvalitet i produktet og bredde i sortimentet er Interfloras varemærke

Kvalitet og udvalg er nogle af de vigtigste parametre for os i Interflora, og derfor kan du også regne med, at alle vores forhandlere kan dække dine behov. Vores interesse for kvaliteten kommer til udtryk på den måde, at blomsterne altid er af fineste kvalitet, mens vores fokus på sortiment handler om, at du altid har en masse forskellige blomster at vælge mellem, når du besøger vores hjemmeside. 

Kvalitet i produktet og bredde i sortimentet er Interfloras varemærke

Har du behov for hjælp til din blomsterhilsen?

Er du i tvivl om, hvilken buket eller gavekurv du skal vælge, eller har du spørgsmål vedrørende din bestilling, er du altid velkommen til at tage kontakt til os. 
Vi besvarer med glæde dine spørgsmål og hjælper dig med at finde den helt rette buket til din anledning. Ring til os på 43 43 47 47 eller kontakt os via vores kontaktside. Vi glæder os til at høre fra dig!