Send blomster til Aalborg med Interflora

Kender du en, der fortjener at blive forkælet og er bosat i Aalborg? Vi kan helt sikkert hjælpe dig med overraskelsen.

Send en buket eller en gavekurv samme dag

Blomsterudbringning - bestil senest kl. 14 på hverdage
Vi leverer til alle adresser i Aalborg og resten af landet, herunder virksomheder, private hjem, kirker og receptioner. Jo mere information du kan give om leveringsadressen, desto bedre. Husk at angive virksomhedens navn, hvis din blomsterhilsen skal leveres til en arbejdsplads.
For levering samme dag, skal du afgive din bestilling senest kl. 14 (lørdage inden kl. 11.00). Prisen for personlig levering er 79 kr. Vi leverer dog ikke på søndage og helligdage (med undtagelse af Mors Dag, Fars Dag og Valentins Dag).


Du har også mulighed for at tilføje en personlig hilsen, når du bestiller buketten online. Vi sørger for at printe din hilsen og inkludere den i buketten.


Se vores store udvalg af gavekurve og blomster, og send eller overrask én du holder af i Aalborg. 
 

Send en buket eller en gavekurv samme dag

Aalborg: Byen ved Limfjorden

Aalborg er en by rig på historie, kultur og naturskønhed, og er kendt som en af de mest dynamiske byer i Nordjylland. Aalborgs gader og parker er prydet med forskellige blomsterarter, der bringer farve og liv til byens rum, og netop blomster er en vigtig del af byens æstetik og atmosfære.
Aalborg ligger smukt ved Limfjorden, og den byder på en blanding af gammel og ny arkitektur.  Byens hyggelige gader og frodige grønne områder, gør byen til et vidunderligt sted at opleve naturens mangfoldighed. Lindholm Høje Museet er et eksempel på en lokalitet, hvor man kan opleve den lokale flora og få et indblik i områdets historie og kultur.
En lille anekdote om Aalborg fortæller, at byens borgere har en særlig kærlighed til solsikker. Disse lyse og glade blomster kan ses i mange haver og blomsterbede rundt omkring i byen. Solsikken symboliserer optimisme og positivitet, og er et billede på byens varme og imødekommende atmosfære.
Interflora i Aalborg: Med Interflora kan du sende blomster til Aalborg og glæde dine kære med smukke buketter og blomsterarrangementer. Vi sørger for, at dine blomster leveres friske og smukke lige til døren.

Blomsterlevering i Aalborg

Der findes næppe en mere universel erkendtlighed at give til en anden person end en buket blomster: Blomster kan gives til alle – lige fra den nyudklækkede student eller lærling til fødselaren, konfirmanden eller bare til en helt særlig person, du har i tankerne – snart sagt hvem som helst bliver glade for at få blomster i gave. At sige det med blomster er en helt enkelt måde at fortælle modtageren, at man har dem i tankerne og ønsker dem det allerbedste.
En anden god grund til at give blomster er, at kombinationsmulighederne i buketterne er uendelige, når det gælder alt fra farvevalget til typen af blomster. Står du overfor at skulle fejre en person, du holder af, indenfor den nærmeste fremtid, og er du på udkig efter de flotteste blomster? Så er du kommet til det rette sted.

Send blomster online
Hos Interflora har vi gjort det nemt for dig. Vi har nemlig sørget for at give dig det bedste udvalg af de pæneste blomster i sæson, så du frit kan vælge hvilket buketter du ønsker at sende. Vi har buketter og gavekurve i alle forskellige prisklasser og et bredt udvalg af farver og sorter. Det betyder, at du kan få smukke blomster, uanset hvor stor pengepungen og ambitionerne til buketterne er.
Vi kan altid tilbyde den velkendte Interflora-kvalitet til dig, uanset hvor du befinder dig i landet. Vores brede tilværelse i hele Danmark gør nemlig, at du ikke behøver at bo i Aalborg for at kunne bestille blomster her. På den måde sparer du en lang transport – måske på tværs af landet – med en helt speciel buket blomster. Du sparer du besværet, og kvaliteten af produktet forbliver høj.
 

Interfloras sortiment har kvaliteten i top

Interfloras sortiment har kvaliteten i top

Vores høje kvalitetskrav til alle de enkelte produkter vi har på vores hjemmeside, er din garanti for, at hver gang finder en buket eller gavekurv, kan du altid forvente friske blomster i sæson. Derudover har vi nøje valgt de helt rigtige drikkevarer, chokolade, slik og snacks, når du skal finde en gavekurv.