Blomsterlevering på Frederiksberg

Overrask én du holder af og send blomster til personen på Frederiksberg eller omegn

Send blomster på Frederiksberg

Frederiksberg er blandt de mange populære områder vi dækker, når der skal leveres fine blomster og gavekurve. På vores hjemmeside kan du altid finde et stort udvalg af flotte buketter og gavekurve, som vi naturligvis kan levere direkte til døren på Frederiksberg.

Frederiksberg er en selvstændig bydel og kommune i Storkøbenhavn, som især er kendt for Zoologisk Have og den smukke Frederiksberg Have.

Hos Interflora har vi gjort det let at sende blomster til Frederiksberg. Vi har nemlig altid de smukkeste blomster og lækre gavekurve, så du altid er sikret det gode udvalg. Send en smuk buket blomster med en personlig hilsen til Frederiksberg gennem vores hjemmeside og glæd en du holder af.

Vi dækker hele landet

Vi dækker hele landet

Også på Frederiksberg

Levering af blomster - afgiv din ordre inden kl. 16 på hverdage.

Vi sørger for levering over hele landet, herunder arbejdspladser, private hjem, kirker og receptioner på Frederiksberg og omegn. Jo flere detaljer du kan give om leveringsadressen, desto bedre. Husk at inkludere firmaets navn, hvis din blomsterhilsen skal leveres på en arbejdsplads. 

Du kan afgive din bestilling indtil kl. 16 for levering samme dag (lørdage og søndage inden kl. 11.00). Prisen for personlig levering er 79 kr. Vi leverer dog ikke helligdage (med undtagelse af Mors Dag, Fars Dag og Valentins Dag). Glem ikke, at du kan tilføje en personlig hilsen, når du bestiller buketten online. Vi sørger for at printe og inkludere din hilsen med buketten.

Se vores store udvalg af blomster og gavekurve – vi har altid noget til enhver smag.