Blomster i Frederikberg - køb blomsterlevering af buketter, gavekurve og specialiteter

Blomster på Frederiksberg – vi har altid en forhandler nær dig

Leder du efter en blomsterhandler på Frederiksberg, så er du kommet til det rette sted. På denne side finder du en oversigt over blomsterhandlere på Frederiksberg, så du nemt kan finde den blomsterbutik, der er nærmest dig eller leveringsadressen.

Med omkring 400 Interflora-forhandlere spredt over hele Danmark, er der altid en blomsterforhandler nær dig eller leveringsadressen, og Frederiksberg er ingen undtagelse.

Blomsterlevering på Frederiksberg

Frederiksberg er en selvstændig bydel og kommune i Storkøbenhavn, som især er kendt for Zoologisk Have og den smukke Frederiksberg Have.

Hos Interflora har vi gjort det let at sende blomster til Frederiksberg. Vi har nemlig håndplukket de bedste blomsterhandlere på Frederiksberg, så du altid er sikret den bedste behandling. Send en smuk buket blomster til Frederiksberg gennem en af vores mange blomsterforhandlere, og glæd en du holder af.

Vi leverer blomster og andre lækkerier til alle adresser på Frederiksberg. Bestiller du din buket hos os, kan du endda få bragt dine blomster ud samme dag, som du bestiller! Der er derfor ingen undskyldning for ikke at få sendt blomster til dine kære.

Få dine blomster leveret samme dag

Vores lokale blomsterhandlere på Frederiksberg binder dagligt mange fine buketter, som skal leveres på Frederiksberg og omegn.

Skal du sende blomster til Frederiksberg med levering samme dag? Hos Interflora er det muligt at få leveret din buket samme dag, som du bestiller, hvis leveringsadressen er i en større by. I de fleste tilfælde er det også muligt at bestille efter kl. 12 (lørdage inden kl. 10).

Skal dine blomster leveres til en arbejdsplads, er det vigtigt, du husker at oplyse virksomhedens navn.

Få hjælp til bestilling af blomster til Frederiksberg

Er du i tvivl om, hvilken buket du skal sende? Eller har du andre spørgsmål vedrørende din bestilling? Hos Interflora er vi glade for at hjælpe. Du er derfor altid velkommen til at kontakte os, hvis du har brug for hjælp. Kontakt os på 43 43 47 47 eller via vores kontaktside.

Har du særlige ønsker til din blomsterbuket, er du også velkommen til at ringe direkte til blomsterhandleren på Frederiksberg, så du kan snakke med vores dygtige florister om dine ønsker.

Interfloras blomsterforhandlere på Frederiksberg

Vi har gjort det let for dig at danne et overblik over, hvor du kan købe blomster henne, når du er på Frederiksberg. Se vores udvalg af blomsterbutikker på Frederiksberg nedenfor:

 • Blomsterforretning Per Aagaard
  Falkoner Allé 42
  2000 Frederiksberg
 • House of Inspiration
  Finsensvej 43 B
  2000 Frederiksberg
 • Frederiksberg Blomster
  Nordre Fasanvej 12
  2000 Frederiksberg
 • Vilh. Hansens Eftf.
  H.C.Ørstedsvej 40
  2000 Frederiksberg
 • Frøken Flora - Binderi & Nostalgi
  Peter Bangsvej 57
  2000 Frederiksberg
 • Voss Blomster
  Peter Bangsvej 80
  2000 Frederiksberg
 • Gartneriet Store Godthåb
  Ndr. Fasanvej 77
  2000 Frederiksberg