Send blomster til Hellerup med Interflora

Overrask én du holder af og send blomster til personen i Hellerup eller omegn

Vi dækker hele landet

Også i Hellerup

Levering af blomster - afgiv din ordre inden kl. 16 på hverdage
Vi sørger for levering over hele landet, herunder arbejdspladser, private hjem, kirker og receptioner i Hellerup og omegn. Jo flere detaljer du kan give om leveringsadressen, desto bedre. Husk at inkludere firmaets navn, hvis din blomsterhilsen skal leveres på en arbejdsplads.
Du kan afgive din bestilling indtil kl. 16 for levering samme dag (lørdage og søndage inden kl. 11.00). Prisen for personlig levering er 79 kr. Vi leverer dog ikke helligdage (med undtagelse af Mors Dag, Fars Dag og Valentins Dag).

Glem ikke, at du kan tilføje en personlig hilsen, når du bestiller buketten online. Vi sørger for at printe og inkludere din hilsen med buketten.

Vi dækker hele landet

Send blomster til Hellerup

Uanset om du er bosiddende i Hellerup eller andetsteds i Danmark, har du mulighed for at få blomster leveret direkte hjem. Med Interflora er det enkelt at sende en buket og en personlig besked til enhver adresse i Hellerup via Interflora. Det kan være til en bryllupsdag, en fødselsdagsfest eller en konfirmation, hvor du ønsker at sende en buket, men kan ikke være til stede. Vores sortiment er altid bredt, og vi sikrer den samme høje kvalitet, uanset hvor du ønsker blomsterne leveret i landet.
Via vores hjemmeside kan du nemt håndtere alt, lige fra at placere din ordre til at foretage betalingen, og samtidigt vælge personlig levering. Vi garanterer, at blomsterne er friske ved levering til den person, du har i tankerne.