Blomster-i-Herlev

Blomster i Herlev

Blomsterudbringning i Herlev og omegn 

Ønsker du at sende blomster til én, du har kær i Herlev? Bestil din buket hos Interflora. Vi leverer blomster i Herlev og de omkringliggende byer.

Interflora har på landsplan over 400 forhandlere, der er derfor altid en blomsterforhandler nær dig eller leveringsadressen til særlige livsbegivenheder, eller når du blot vil forkæle dine nærmeste.

Blomsterhandlere i Herlev 

Send en smuk buket blomster til Herlev. Vi har gjort det lettere for dig at finde den nærmeste blomsterbutik i Herlev. Nedenfor finder du en oversigt over vores blomsterbutikker i Herlev, så du hurtig og nemt kan finde den nærmeste forhandler.

Hos Interflora sætter vi en stor ære i at hjælpe vores kunder, idet vi ønsker, at du skal få den bedst mulige oplevelse. Vi hjælper med alt lige fra valg af buket til, hvordan du bestiller. Kontakt os på 43 43 47 47 eller via vores kontaktside.

Har du specifikke ønsker til din buket, er du også velkommen til at ringe direkte til den givne blomsterhandler i Herlev.

Se listen over blomsterbutikker i Herlev 

Nedenfor finder du en liste over Interfloras blomsterforhandlere i Herlev, så du nemt kan finde en blomsterbutik nær dig eller leveringsstedet.

Krukkerne ApS

Herlev Hovedgade 70 B

2730 Herlev