Blomsterlevering i Herlev

Overrask én du holder af og send blomster til personen i Herlev eller omegn

Send blomster i Herlev

Ønsker du at sende blomster til én, du har kær i Herlev? Bestil din buket hos Interflora. Vi leverer blomster i hele landet, også i Herlev og de omkringliggende byer.

Interflora har i mange år, overrasket med blomster og gaver – og det elsker vi! Vi har gjort det nemt for dig, for uanset hvor du befinder dig i landet eller i udlandet, kan du sende blomster lige til den adresse du ønsker at sende til. 

Vi dækker hele landet

Vi dækker hele landet

Også i Herlev

Levering af blomster - afgiv din ordre inden kl. 16 på hverdage

Vi sørger for levering over hele landet, herunder arbejdspladser, private hjem, kirker og receptioner i Herlev og omegn. Jo flere detaljer du kan give om leveringsadressen, desto bedre. Husk at inkludere firmaets navn, hvis din blomsterhilsen skal leveres på en arbejdsplads.

Du kan afgive din bestilling indtil kl. 16 for levering samme dag (lørdage og søndage inden kl. 11.00). Prisen for personlig levering er 79 kr. Vi leverer dog ikke helligdage (med undtagelse af Mors Dag, Fars Dag og Valentins Dag).

Glem ikke, at du kan tilføje en personlig hilsen, når du bestiller buketten online. Vi sørger for at printe og inkludere din hilsen med buketten.