Blomsterlevering i Horsens

Overrask én du holder af og send blomster til personen i Horsens eller omegn
Vi dækker hele landet

Vi dækker hele landet

Også Horsens

Blomsterlevering - afgiv din ordre inden kl. 14 på hverdage
Vi leverer til alle steder i Horsens og resten af landet, herunder virksomheder, private, kirker og receptioner. Jo flere oplysninger du kan give om leveringsadressen, desto bedre. Husk at inkludere virksomhedens navn, hvis din blomsterhilsen skal leveres til en arbejdsplads.

For levering samme dag, skal du afgive din bestilling senest kl. 14 (lørdage inden kl. 11.00). Prisen for personlig levering er 79 kr. Vi leverer dog ikke på søndage og helligdage (med undtagelse af Mors Dag, Fars Dag og Valentins Dag).

Husk at du kan tilføje en personlig hilsen, når du bestiller buketten online. Vi sørger for at printe din hilsen og inkludere den i buketten.
 

Send blomster i Horsens

Horsens: Byen mellem fjord og sø

Horsens er en charmerende by, som ligger mellem Horsens Fjord og Horsens Sø. Byen er kendt for sin smukke natur og rige historie, og præges af en afslappet atmosfære, hyggelige gader og en bred vifte af kulturelle aktiviteter. Blomster i Horsens er ikke bare dekorationer, de er en del af byens sjæl og kultur, og afspejler byens skønhed og mangfoldighed.
Horsens er en by hvor man kan nyde både kulturelle begivenheder og naturskønne områder. Byens parker og pladser er udsmykket med smukke blomsterarrangementer, der giver farve og liv til bybilledet, og skaber varme og indbydende omgivelser for både lokale og besøgende.
Interflora i Horsens: Med Interflora har du mulighed for at sende fortryllende blomsterbuketter til dine kære i Horsens, og her ved dele glæden ved naturens skønhed med dem. Uanset anledningen, er vi her for at hjælpe dig med at finde de perfekte blomster, der udtrykker dine følelser og ønsker. Send blomster til Horsens med Interflora og overrask dine kære med en blomstrende hilsen, der bringer smil og glæde. Bestil dine blomster online nu og lad os sørge for, at dine blomster ankommer friske og smukke!
Skal du sende blomster til én du holder af i Horsens? I så fald er du havnet det rette sted. Her finder du altid et udsøgt udvalg af fine blomster og gavekurve som du kan få leveret. Interflora har leveret blomster i hele Danmark og øerne, og Horsens er ingen undtagelse. Vi leverer blomster til alle adresser i Horsens, og endda samme dag du bestiller.