Blomsterbuket fra Horsens

Blomster i Horsens: vi har et stort udvalg af blomsterbutikker i Horsens

Er du på udkig efter en god blomsterbutik i Horsens? I så fald er du havnet det rette sted. Her på siden finder du en oversigt over blomsterbutikker i Horsens samt information om bestilling gennem Interflora. På den måde kan du nemt finde den blomsterhandler i Horsens, der er nærmest dig eller leveringsadressen.

Den østjyske by Horsens er Danmarks 8. største by, og er især kendt for det tidligere fængsel Horsens Statsfængsel, der i dag fungerer som museum og kulturhus under navnet Fængslet.

Interflora har omkring 400 forhandlere, som er spredt over hele Danmark og øerne, og Horsens er ingen undtagelse.

For at du skal få den bedst mulige oplevelse, når du køber blomster i Horsens, har vi udvalgt de bedste blomsterbutikker i Horsens. På nuværende tidspunkt finder du mere end fire blomsterbutikker placeret rundt omkring i byen. Vi leverer blomster til alle adresser i Horsens, og endda samme dag du bestiller.

I Horsens har du altså rig mulighed for at finde en blomsterhandler, der opfylder dine ønsker.

Vi leverer din buket samme dag

Vores dygtige blomsterhandlere i Horsens binder hver dag et væld af smukke buketter til glæde for deres modtagere. Hos Interflora er det nemlig vores fornemmeste opgave at skabe kontakt mellem mennesker gennem blomster og andre lejlighedsgaver.

Af den grund kan du hos os bestille blomster til Horsens med levering samme dag, så længe du gør det inden kl. 12. I mange tilfælde er det dog også muligt at bestille blomster senere, men ønsker du at være helt sikker på, at din bestilling kan leveres samme dag, skal du bestille inden kl. 12 (lørdage inden kl. 10).

Skal blomsterne leveres på en arbejdsplads i Horsens, er det vigtigt, at du oplyser virksomhedens navn, når du bestiller.

Vi hjælper dig gerne med din bestilling af blomster i Horsens

Hos Interflora er vi glade for at hjælpe vores kunder, idet vi ønsker, at du skal få den bedst mulige oplevelse. Har du brug for hjælp til at vælge den helt rigtige blomsterbuket, eller er du i tvivl om, hvordan du bestiller, er du derfor altid velkommen til at kontakte os. Du kan kontakte vores kundeservice på 43 43 47 47 eller via vores kontaktside.

Har du særlige ønsker til buketten, er du også altid velkommen til at ringe direkte til den givne blomsterbutik i Horsens.

Blomsterhandlere i Horsens

For at gøre det lettere for dig at finde den nærmeste blomsterbutik i Horsens, har vi lavet en oversigt over vores blomsterbutikker i Horsens, som du kan se nedenfor:

 • Brdr. Nielsen
  Frederiksgade 39
  8700 Horsens
 •  
 •  
 • Tromborg Blomster ApS
  Sundvej 18
  8700 Horsens
 •  
 • Boller Blomster Center
 • Bollervej 86
 • 8700 Horsens