Send blomster til Skanderborg med Interflora

Lad Interflora stå for levering af blomster i Skanderborg
Blomsterudbringning i Skanderborg

Blomsterudbringning i Skanderborg

Levering af blomster - afgiv din ordre inden kl. 14 på hverdage
Vi sørger for levering over hele landet, herunder arbejdspladser, private hjem, kirker og receptioner i Skanderborg og omegn. Jo flere detaljer du kan give om leveringsadressen, desto bedre. Husk at inkludere firmaets navn, hvis din blomsterhilsen skal leveres på en arbejdsplads.
Du kan afgive din bestilling indtil kl. 14 for levering samme dag (lørdage inden kl. 11.00). Prisen for personlig levering er 79 kr. Vi leverer dog ikke på søndage og helligdage (med undtagelse af Mors Dag, Fars Dag og Valentins Dag).

Glem ikke, at du kan tilføje en personlig hilsen, når du bestiller buketten online. Vi sørger for at printe og inkludere din hilsen med buketten.

Blomster fra Interflora: altid kvalitet for pengene

Blomster fra Interflora: altid kvalitet for pengene

Når du bestiller blomsterbuketter hos Interflora, kan du altid forvente en god service samt høj kvalitet af vores produkter. Vi tilbyder altid de flotteste blomster i sæson og at de kan holde sig friske i en længere periode. Du kan derfor med sikkerhed finde en flot buket blomster, der falder i din eller modtagerens smag. 

Det er hurtigt og nemt at bestille blomster til Skanderborg

Hos Interflora er det let at bestille blomster til én, du har kær. Det eneste du skal gøre er at vælge din favorit buket på vores hjemmeside og udfylde vores bestillingsformular, så skal vi nok sørge for at binde en flot buket og levere den til modtagerens adresse. Kan det blive nemmere? 

Det er hurtigt og nemt at bestille blomster til Skanderborg