Send blomster til Nakskov med Interflora

Overrask med en flot buket blomster

Vi dækker hele landet

Også i Nakskov

Blomsterlevering - afgiv din ordre inden kl. 14 på hverdage
Vi leverer til alle steder i Nakskov og resten af landet, herunder virksomheder, private, kirker og receptioner. Jo flere oplysninger du kan give om leveringsadressen, desto bedre. Husk at inkludere virksomhedens navn, hvis din blomsterhilsen skal leveres til en arbejdsplads.
For levering samme dag, skal du afgive din bestilling senest kl. 14 (lørdage inden kl. 11.00). Prisen for personlig levering er 79 kr. Vi leverer dog ikke på søndage og helligdage (med undtagelse af Mors Dag, Fars Dag og Valentins Dag).

Husk at du kan tilføje en personlig hilsen, når du bestiller buketten online. Vi sørger for at printe din hilsen og inkludere den i buketten.

Vi dækker hele landet

Blomsterlevering Nakskov

Skal du sende en kærlig hilsen til en du holder af i Nakskov? Så er du kommet til det rette sted. Hos Interflora kan du nemlig sende blomster og gavekurve til en vilkårlig adresse i hele landet – også i Nakskov kommune. 
Har du en begivenhed, som du desværre ikke kan komme til i Nakskov, men stadig ønsker at forkæle med en lille gave, så kan du altid regne med Interflora. Du kan på vores hjemmeside finde et stort udvalg af både blomster og gavekurve.