Send blomster til Nibe med Interflora

Overrask med en flot buket blomster

Vi dækker hele landet

Også i Nibe

Blomsterudbringning - bestil senest kl. 14 på hverdage
Vi leverer til alle adresser i Nibe og resten af landet, herunder virksomheder, private hjem, kirker og receptioner. Jo mere information du kan give om leveringsadressen, desto bedre. Husk at angive virksomhedens navn, hvis din blomsterhilsen skal leveres til en arbejdsplads.
For levering samme dag, skal du afgive din bestilling senest kl. 14 (lørdage inden kl. 11.00). Prisen for personlig levering er 79 kr. Vi leverer dog ikke på søndage og helligdage (med undtagelse af Mors Dag, Fars Dag og Valentins Dag).

Du har også mulighed for at tilføje en personlig hilsen, når du bestiller buketten online. Vi sørger for at printe din hilsen og inkludere den i buketten.

Vi dækker hele landet

Blomsterlevering Nibe

Skal du sende en kærlig hilsen til en du holder af i Nibe? Så er du kommet til det rette sted. Hos Interflora kan du nemlig sende blomster og gavekurve til en vilkårlig adresse i hele landet – også i Nibe kommune. 
Har du en begivenhed, som du desværre ikke kan komme til i Nibe, men stadig ønsker at forkæle med en lille gave, så kan du altid regne med Interflora. Du kan på vores hjemmeside finde et stort udvalg af både blomster og gavekurve.