Send blomster til Rødovre med Interflora

Overrask med en flot buket blomster

Vi dækker hele landet

Også i Rødovre

Levering af blomster - afgiv din ordre inden kl. 16 på hverdage
Vi sørger for levering over hele landet, herunder arbejdspladser, private hjem, kirker og receptioner i Rødovre og omegn. Jo flere detaljer du kan give om leveringsadressen, desto bedre. Husk at inkludere firmaets navn, hvis din blomsterhilsen skal leveres på en arbejdsplads.
Du kan afgive din bestilling indtil kl. 16 for levering samme dag (lørdage og søndage inden kl. 11.00). Prisen for personlig levering er 79 kr. Vi leverer dog ikke helligdage (med undtagelse af Mors Dag, Fars Dag og Valentins Dag).

Glem ikke, at du kan tilføje en personlig hilsen, når du bestiller buketten online. Vi sørger for at printe og inkludere din hilsen med buketten.

Vi dækker hele landet

Blomsterlevering Rødovre

Skal du sende en kærlig hilsen til en du holder af i Rødovre? Så er du kommet til det rette sted. Hos Interflora kan du nemlig sende blomster og gavekurve til en vilkårlig adresse i hele landet – også i Rødovre kommune. 
Har du en begivenhed, som du desværre ikke kan komme til i Rødovre, men stadig ønsker at forkæle med en lille gave, så kan du altid regne med Interflora. Du kan på vores hjemmeside finde et stort udvalg af både blomster og gavekurve. 

Rødovre - Den grønne forstad til København

Rødovre, en hyggelig forstad til København, er kendt for sine grønne områder og sin familievenlige atmosfære. I dette lokalsamfund, hvor natur møder urbanitet, bidrager blomster til at skabe en farverig og levende atmosfære, og de er en essentiel del af det daglige liv. 
Rødovre byder på rolige og afslappende omgivelser, hvor velplejede haver og parker møder byens moderne faciliteter. De mange blomster og planter i området tilfører en særlig charme og skønhed til forstaden og skaber en indbydende og harmonisk tilstedeværelse for både lokale og besøgende.
Interflora i Rødovre: Med Interflora kan du sende henrivende blomsterbuketter til Rødovre og forkæle dine nærmeste med blomsternes elegance og duft. Vi tilbyder et bredt udvalg af blomsterarrangementer, der passer til enhver lejlighed, og vi er forpligtet til at levere friske og smukke blomster direkte til døren. Send blomster til Rødovre med Interflora og lad os sammen bringe et smil frem hos dine kære og en følelse af natur og skønhed ind i deres hjem. Bestil dine blomster online nu og oplev dine blomsterhilsener blive leveret med kærlighed og omhu!