Send blomster til Thisted med Interflora

Forkæl en du holder af i Thisted

Blomsterudbringning i Thisted og omegn

Levering af blomster - afgiv din ordre inden kl. 14 på hverdage
Vi sørger for levering over hele landet, herunder arbejdspladser, private hjem, kirker og receptioner i Thisted og omegn. Jo flere detaljer du kan give om leveringsadressen, desto bedre. Husk at inkludere firmaets navn, hvis din blomsterhilsen skal leveres på en arbejdsplads.
Du kan afgive din bestilling indtil kl. 14 for levering samme dag (lørdage inden kl. 11.00). Prisen for personlig levering er 79 kr. Vi leverer dog ikke på søndage og helligdage (med undtagelse af Mors Dag, Fars Dag og Valentins Dag).

Glem ikke, at du kan tilføje en personlig hilsen, når du bestiller buketten online. Vi sørger for at printe og inkludere din hilsen med buketten.

Blomsterudbringning i Thisted og omegn
Interflora leverer buketter af højeste kvalitet

Interflora leverer buketter af højeste kvalitet

Skal du sende blomster til en du holder af i Thisted? Hos Interflora er kvalitet afgørende for alt, hvad vi gør. Vi har leveret blomster i mange år og det glæder os at overraske med blomster. Uanset hvor du bestiller fra, kan du altid regne med et bredt udvalg af buketter af høj kvalitet. Vi sørger altid for at blomsterne holder sig friske og pæne inden og under leveringen.

Find den nærmeste blomsterhandler i Thisted

Uanset hvilken af vores buket du vælger, kan vi garantere dig én ting – kvaliteten og udvalget er helt i top. Bestil din buket på vores hjemmeside, så binder vi en smuk buket til dig. 

Har du nogle spørgsmål angående din bestilling, eller har du brug for hjælp til at vælge en passende buket, er du altid velkommen til at kontakte os på 43 43 47 47 eller via vores kontaktside. 

Vi ser frem til at høre fra dig!